26 / 04 / 2024

Bien Seramik yazlık karoları

Bien Seramik yazlık karoları

Çevreye duyarlı ve tasarımda öncü marka Bien Seramik’in yeni tasarımları kullanım açısından birçok alternatif sunuyor. Yapı sektörüne inovatif çözümler getiren markanın ürün gamı iç mekandan dış mekana, duvardan zemine birçok alanda kullanım özelliğine sahip.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Bien Seramik’ten yazlıklara özel kullanışlı tasarımlar!

Çevreye duyarlı ve tasarımda öncü marka Bien Seramik’in yeni tasarımları kullanım açısından birçok alternatif sunuyor. Yapı sektörüne inovatif çözümler getiren markanın ürün gamı iç mekandan dış mekana, duvardan zemine birçok alanda kullanım özelliğine sahip.

Bien Seramik evdeki konforu otellere taşıyor!

Yenilikçi ve doğaya saygılı Bien Seramik birçok koleksiyonuyla, otellerde şık mekanlar yaratılmasına imkan sağlıyor. Şimdi oteller daha şık, daha hijyen ve farklı.

Bien Seramik İzmir Narlıdere’de bayi açtı!

Bien Seramik, İzmir Narlıdere’de bayi açtı. Düzenlenen açılış törenine birçok siyasi ve bürokrat katıldı. Bayinin açılışını Meclis Eski Başkanı Köksal Toptan ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya yaptı.

Çeşme'de yazlık fiyatları 425 bin TL'yi buldu!

2015 Ocak-Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.

Nestavilla hayalinizdeki yazlık evi 15 günde kuruyor!

Pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini geçirmek istediğiniz yerdeki arsanıza 15 gün gibi kısa bir süre içinde yazlık evinizi kuruyor. Hem de hayalinizdeki gibi bir tasarımla.

Çeşme’nin yazlık ev fiyatları Bodrum’u solladı!

2015 yılı Ocak – Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Yazlık ev alacaklara öneriler!

Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu. İstanbul'a yakın olan bölgeler de tercih edilecekler arasında yer alabilir.

Bien Seramik'ten yeni Picasso serisi!

Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor. Birçok tasarımında doğadan ilham alan Bien seramik , Picasso serisinde hem ünlü ressamın tablolarından hem de doğadan etkileniyor.

Yazlık bölgelerde markalı projeler artıyor!

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi.

Geçmişten günümüze yazlık ev anlayışı ne kadar değişti?

Eskiden ortalama bir Türk ailesinin ilk iki isteği buydu. Erdek, Ayvalık, Didim, Bodrum, Kuşadası... Yazlıkların başkentleri. 70’lerden bugüne yazlık anlayışı da ‘tatile çıkma’ kavramı da çok değişti. Ama nostalji güzel şey.

Bien Seramik yazlık karoları Haberi

Bien Seramik yazlık karoları

Çevreye duyarlı ve tasarımda öncü marka Bien Seramik’in yeni tasarımları kullanım açısından birçok alternatif sunuyor. Yapı sektörüne inovatif çözümler getiren markanın ürün gamı iç mekandan dış mekana, duvardan zemine birçok alanda kullanım özelliğine sahip. Farklı renk ve ebat seçenekleri, dayanıklılığı ve kolay temizlenme özelliği olan Bien’in ahşap ve doğal taş görünümlü serileri ile yazlıklarınızı, bahçelerinizi, teraslarınızı kendi zevkinize göre dekore etmeniz mümkün.


İşte Bien’in yazlık mekanlarınız ve bahçeleriniz için önerdiği tasarımlarından bazıları:


Chester Patchwork


Bien’in Chester Patchwork serisi ile bahçelerinizde farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Teras ve bahçeleriniz doğal taş görünümü bu seri ile çok eğlenceli ve sevimli hale getirebilirsiniz.


Iron Wood ve Koru


Teras, bahçe, iç ve dış cephe, veranda, balkon, cephe duvar dışında yaşam alanlarınızda da tercih edebileceğiniz Iron wood serisi mekanlarınızı özel...