19 / 04 / 2024

bilecik Pıtırcık Çocuk Oyun Evi

bilecik Pıtırcık Çocuk Oyun Evi

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Pırlanta halka küpelerde büyük kampanya! Net yüzde 30 indirim fırsatı! Lizay pırlanta 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Halka küpeler kadınların en çok sevdiği küpe modelleri arasında yer alıyor. Pırlanta halka küpelerde kampanyalı satışlar başladı. Tüm halka küpeler yüzde 30 indirimle satılıyor. İşte Lizay pırlanta 7 Ekim 2022 fiyat listesi.

Tüm pırlanta gerdanlıklarda yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta gerdanlık 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Koçak'ta tüm pırlanta gerdanlıklarda yüzde 50'e varan indirim var. Pırlanta gerdanlık almak isteyenleri sevindiren bu indirimi duyanlar Koçak pırlanta gerdanlık fiyat listesini araştırıyor. Peki koçak pırlanta gerdanlık fiyatı ne kadar? Koçak pırlanta gerdanlık kaç lira?

Pırlanta baget küpelerde yüzde 35'e varan indirim! İşte Altınbaş pırlanta baget küpe 19 Eylül 2022 fiyat listesi 

Altınbaş pırlanta baget küpelerde yüzde 35 indirim başlattı. Pırlanta baget küpe almak isteyenler pırlanta baget küpe fiyatlarını araştırıyor. Peki Altınbaş baget pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Altınbaş baget pırlanta küpe fiyatları kaç lira? İşte Altınbaş baget pırlanta küpe 19 Eylül 2022 fiyat

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatı! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinde büyük Temmuz fırsatını başlattı. Karaca Hatır Hüp Türk kahve makinelerinin fiyatları görenlerin yüzünü güldürüyor. Peki Hatır Hüp Türk kahve makinesi fiyatları kaç lira? İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Malatya Pütürge'deki deprem konutlarının bir kısmı teslim edildi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Pütürge ilçesindeki konut yatırımları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Baruş'un o açıklamaları...

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Malatya Pütürge İlçe Terminali'nin temeli atıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Esenler Belediyesi tarafından inşa edilecek Pütürge İlçe Terminali'nin temeli törenle atıldı. 

Malatya Pütürge Terminali'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Pütürge Terminali'nin temelini attı.

Brüt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brüt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berkay Tansuyu ve Furkan İpşir ortaklığında kuruldu. 

Malatya Pütürge'ye terminal inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Pütürge ilçesine yeni bir terminal inşa edecek.

bilecik Pıtırcık Çocuk Oyun Evi Haberi

bilecik Pıtırcık Çocuk Oyun Evi



Bilecik Belediyesi tarafından 10. Geleneksel Çocuk Festivalimiz kapsamında 13 adet Çocuk Parkı ile beraber açılışının gerçekleştirileceği Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi açılıyor.


Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve çocuklarımıza 23 Nisan Armağanı olacak Kapalı Oyun Evi ve 13 yeni park, düzenlenecek program ile çocukların hizmetine sunulacak.


İçerisinde birbirinden güzel oyun alanı ve oyun grubu bulunan Pıtırcık Çocuk Oyun Evi, çocukların hem güzel ve eğlenceli vakit geçirmesini hem de bir arada bulunarak, yeni arkadaşlıklar kurmalarını sağlayacak.


Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilecek açılış hakkında; ''Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni ve beraberindeki 13 adet yeni parkı, 21 Nisan Cuma günü saat:14.30'da açılışını gerçekleştireceğiz. Bu güzel günde ayrıca geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza 13 adet yeni parkı da armağan edeceğiz. Bütün çocuklarımızı bu güzel gündeki etkinliğimize bekliyoruz'' ifadelerini...