20 / 04 / 2024

Pırlanta halka küpelerde büyük kampanya! Net yüzde 30 indirim fırsatı! Lizay pırlanta 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Pırlanta halka küpelerde büyük kampanya! Net yüzde 30 indirim fırsatı! Lizay pırlanta 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Halka küpeler kadınların en çok sevdiği küpe modelleri arasında yer alıyor. Pırlanta halka küpelerde kampanyalı satışlar başladı. Tüm halka küpeler yüzde 30 indirimle satılıyor. İşte Lizay pırlanta 7 Ekim 2022 fiyat listesi.



Lizay pırlanta, halka küpelerde büyük indirim başlattı. Net yüzde 30 indirimle satılan halka küpelerin fiyatları binlerce kadın tarafından merak ediliyor. Peki halka küpeler ne kadar? Halka küpe fiyatları kaç lira? İşte Lizay Pırlanta fiyat listesi 7 Ekim 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön