27 / 04 / 2024

Bilge Özdemir yazıları

Bilge Özdemir yazıları

REDAC ve EMLAKCHI CONSULTANT CEO’ su Bilge Özdemir bugünkü yazısında , “ Turizm ve Gayrimenkul sektörü oyuncularını ortak paydada birleşerek ülke tanıtımında bulunmaya “ davet ederek, önerilerde bulundu.

Akılsız konutlarla akıllı belediyecilik olur mu?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR Emlak Kulisine özel köşe yazısında Marmara Belediyeler Birliği tarafında İstanbul-Hilton'da düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesi katılım izlenimlerini değerlendirdi...

Gayrimenkul sektörü çıldırdı!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR köşe yazısında gayrimenkul pazarında uygulanan stratejilerde gelinen noktayı kaleme alarak, değerlendirdi ve önerilerde bulundu.

Gayrimenkul'de alışkanlıklar değişiyor!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugün ''gayrimenkul'de alışkanlıklar değişiyor'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Eğitim durumu gayrimenkul sektörünü etkiliyor!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir okul tercihlerinin gayrimenkul sektöründe etkisini değerlendirdi.

2016 umutları gayrimenkul sektörü için neler vaad ediyor?

2015 yılını bitirmeye saatlerin kaldığı bugün 2016 umutları gayrimenkul sektörü için neler vaad ediyor dersiniz?.. 2015'i değerlendirerek 2016 Hakkı'nda yorumda bulunmak istemiyorum... Geçmiş, geçmişte kaldı...

Peyzaj sektöründe yıllık hacim 10 milyar TL’yı aşacak!

Binaların, sitelerin " makyajı " olarak kabul ettiğimiz Peyzaj projeleri özellikle proje geliştirme aşamasında satış başarısı için büyük önem arz etmektedir. Peyzaj sektöründe yıllık hacimin 10 milyar TL’yı aşması tahmin ediliyor.

Gayrimenkul sektörünün yeni pazar yeri digital dünya!

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir, gayrimenkul pazarlamada Digital Dünya gelişmelerini değerlendirdi. İşte, Bilge Özdemir'in Digital Dünya gelişmelerini değerlendirmesi...

Basın Ekpsres İstanbul'un gizli yükselen değeri!

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir İstanbul'un gizli yükselen değeri Basın Ekspres hakkında değerlendirmede bulundu. İşte, Bilge Özdemir'in Basın Ekspres değerlendirmesi...

Bilge Özdemir: İyi markanın değeri 2014-2015 yılında ortaya çıkacak!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında Bilge Özdemir, konutta marka konusuyla ilgili bilgiler verdi. Özdemir; İyi markanın değeri 2014-2015 yılında ortaya çıkacağını belirtti...

Bilge Özdemir: Artık alan değil satan düşünsün, hem de 14 gün!

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir TBMM’ de yasallaşan Tüketici Kanun tasarısı resmi gazetede yayımlandıktan 6 ay sonra yürürlüğe gireceğini ve bunun gayrimenkulle ilgisini yazdı...

Dünyaca ünlü analistler açıkladı: Konut satışları yaz aylarında tavan yapıyor!

Evercore ISI analistleri, konut inşaat şirketleri için hazırladığı ankette sektörün yaz aylarının sonlarında ve sonbahar mevsiminde bir düşüş yaşandığını açıklayarak yaz aylarında satışların rekor kırdığını belirtti.

Yatırımcılar dikkat! Doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı! 

Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden sandığa gidiyor. Ekonomik verilerle alakalı çok dikkat çekici yazılar yazan ve bu hususta ikazlar yapan  ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut da "28 Mayıs'tan sonra neler olacak?" başlıklı bir yazı yazdı ve doların 28 TL olacağı tarihi açıkladı.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Konut satışları daha da düşer mi?

Yeniçağ Gazetesi yazarı Remzi Özdemir, bugünkü yazısında konut satışlarını kaleme aldı. Peki konut satışları daha da düşer mi? İşte Remzi Özdemir'in konu ile ilgili o yazısı...

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Cem Küçük mazot fiyatlarında gelecek rahatsız edici seviyeyi açıkladı: 'Siz bu yazıyı okurken' diye başlayıp uyardı

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Türkiye'de bitcoin ve altcoin yasasında şok gelişme: Yasa sızdırıldı!

Türkiye'de Bitcoin ve altcoin alanında uygulanacak olan yasa tasarısı adımı uzun süredir gündemde yer alıyordu. Geçenlerde bu yasa tasarısının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacağı bildirildi. Ana akım medyada da yasayla ilgili çeşitli yazılar yer almaya başladı.

Kurumların gayrimenkul satışındaki KDV istisnası neleri kapsıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarları Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak, bugünkü yazılarında kurumların gayrimenkul satışlarındaki KDV istisnasını kaleme aldı. İşte Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak'ın kaleme aldığı 'Kurumların gayrimenkul ve iştirak hisselerinin satışında KDV istisnası' başlıklı yazı...

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

Mustafa Emrah Özdemir: İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz!

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

Bilge Özdemir yazıları Haberi

Bilge Özdemir yazıları


REDAC ve EMLAKCHI CONSULTANT  CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR bugünkü yazısında , “ Turizm ve Gayrimenkul sektörü oyuncularını ortak paydada birleşerek ülke tanıtımında bulunmaya “ davet ederek, önerilerde bulundu.


Görürsen alabilirsin... Gelirsen görebilirsin...  Yurt içinden ve Yurt dışından Turizmin gayrimenkul sektörüne potansiyel yaratma fonksiyonu oldukça yüksektir.

Ülkemizde gayrimenkul sektörünün gelişiminde “ turizmin “ yeri ve katkısının  büyük olduğuna inanmaktayım.  Bu katkı ulusal ve uluslararası boyutta kendini hissettirmektedir Yabancı sermayenin gayrimenkul proje geliştirme ve bireysel gayrimenkul alımına yöneliminde; anahtar  turizm’dir.

Yabancıların Türkiye’de gayrimenkul alımlarına yönelmelerinde en büyük etken ülkemiz hakkında elde ettikleri bilgi ve yaşam tecrübeleridir. Bu tecrübenin elde edilebilmesinin tek yolu ülkemizi ziyaret etmeleridir. 

2012 yılı yasal düzenlemeleri ışığında Türkiye'nin 30 milyar dolar seviyelerini aşan turizm geliri ile 4 milyar dolar seviyeleri zorlayan yabancıların...