26 / 04 / 2024

bilgili sıra evleri

bilgili sıra evleri

Ticari gayrimenkul finansmanı alanında Avrupa'nın önde gelen gayrimenkul bankalarından birisi olan Alman Aareal Bank, Serdar Bilgili'nin sahibi olduğu Bilgili Holding'e 110 milyon dolar refinansman kredisi verdi.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:518!

518 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü 31078 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler..

Vergi Usul Genel Tebliği Sıra No:517!

Vergi Usul Genel Tebliği Sıra No:517 bugünkü 31045 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vergi Usul Genel Tebliği Sıra No:516!

Vergi Usul Genel Tebliği Sıra No:516 bugünkü 31018 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği sıra no:514!

514 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler..

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:397!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:397 bugünkü 30997 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:513!

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:513, 30991 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:396!

396 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler...

Kanal İstanbul’da ÇED tamam, sıra ihalede!

Kanal İstanbul'a son şekli verilen ÇED Raporu komisyon tarafından kabul edildi. Kanal İstanbul'un yatırım maliyeti 75 milyar TL olarak hesaplandı. Şimdi sıra ihaleye geldi...

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği sıra no:512!

512 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler...

Faiz indiriminde sıra özel bankalarda!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ile KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Merkez Bankası’nın ikinci önemli adımından sonra sıra özel bankalarda" dedi...

Milli Emlak Genel Tebliği sıra no:392!

392 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler..

TOKİ 50 bin konut projesinde sıra emeklilerde!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvuru süreci devam ediyor. Ucuz konutta şimdi sıra emeklilerde. Bu haktan faydalanmak isteyen emekliler pazartesi gününden yani 25 Mart’tan itibaren bankalara müracaat edecek. 

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği sıra no:505!

505 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler..

bilgili sıra evleri Haberi

bilgili sıra evleri
 

 Bilgili, kredinin bir bölümünü içinde dünyanın en lüks oteli olarak gösterilen "W" Hotels'in de bulunduğu Akaretler Sıraevleri projesinde kullanacak.
Bilgili Holding tarafından 2008 yılı başlarında faaliyete geçirilmesi planlanan W Istanbul Hotel ve Akaretler Sıraevleri projesinin yanı sıra grubun sahibi oldugu Radisson SAS Conference & Airport Hotel'in refinansmanı için 7 yıllık geri ödeme planı ile verilen 110 milyon dolar kredi, grubun gayrimenkul sektöründeki yeni yatırımları için kullanılacak.
Aareal Bank'ın Türkiye Genel Müdürü Şenay Azak Matt; bugüne kadar 750 milyon Euro'luk kredi verdiklerini, bu yıl sonu itibari ile hedeflerinin 1 milyar Euro'ya ulaşmak olduğunu belirtti. 1999 yılından beri Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren ve Türkiye Temsilcilik Ofisi'ni 2005'in Kasım ayında açan Aareal Bank,...