20 / 04 / 2024

Bilgin İnşaat

Bilgin İnşaat

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mersin Akdeniz Oyunları için hangi inşaat firmalarının hangi işleri yaptığını açıkladı...

İbrahim Bilgin İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Bilgin İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Bilgin tarafından kuruldu.

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ümraniye’de yapıldı.

Bilgin Jeotermal Maden Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Jeotermal Maden Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Mehmet Bilgin tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yaşar Bilgin İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Bilgin İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bilgin tarafından kuruldu. 

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Bilgin İhracat İthalat İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin İhracat İthalat İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kayhan Turan Benek, Tuğba Kamışoğlu tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu

Hazır betoncular inşaat sektörünün yükselişinden faydalanıyor!

İnşaat sektörünün ivme kazanması ile birlikte, bu çıkışı fırsata çevirmeye kalkışan Marmara Bölgesi hazır beton üreticilerinin birlikte fiyat belirlemeleri başta TOKİ olmak üzere inşaat firmalannı çılgına çevirmiş durumda.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Bilgin İnşaat Haberi

Bilgin İnşaat

Suat Kılıç için 2012'de, özel kalem müdürlüğüyle kendisine bağlı Yurt-Kur, Spor Toto ve Spor Genel Müdürlüğü bütçesinden 577 bin lira temsil ve tanıtım harcaması yapıldı.


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç (41), göreve geldiği Temmuz 2011'de bakanlığından yapılacak harcamalarla ilgili olarak, "Harcamalar titizlikle ve hassasiyetle yapılmakta, tasarruf ilkelerine azami özen gösterilmektedir" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da görevinde 2. yılını geride bırakan Suat Kılıç'a, bakanlığına bağlı kurumlarda kendisinin katılacağı toplantılarda yapılan harcamaları sordu. 


Kılıç, özel kalem müdürlüğü, Spor Genel Müdürlüğü, Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı ve YurtKur' daki tanıtım ve temsil giderlerini şöyle açıkladı: 

Özel kalem müdürlüğü: 2012 yılında 125 bin 387 TL, 2013'te bugüne kadar 36 bin 877 TL. 

Spor Genel Müdürlüğü: 2012'de 350 bin 739 TL, bu yılın mayıs ayı...