25 / 04 / 2024

binance yeni girecek coinler 2022 ocak

binance yeni girecek coinler 2022 ocak

Dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 2 yeni altcoin listeliyor. Borsa, Alchemy Pay (ACH) ve Immutable X'i (IMX) platformuna ekleyeceğini duyurdu. Kripto para birimlerinin fiyatı, listeleme haberiyle aniden yükseldi.

İstanbul’da açılacak yeni AVM’ler belli oldu, bu ilçelere AVM geliyor!

Yüzden fazla AVM’nin bulunduğu megakent İstanbul’da bu yıl 3 yeni AVM daha hizmete giriyor. İşte hizmete girecek AVM’ler ve bulundukları ilçeler.

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

Hataylı depremzedeler yeni yıla yeni konutlarında girecek!

TOKİ, 6 Şubat deprem felaketinde en ağır hasarı alan Hatay’da depremzedeleri yeni konutlarına kavuşturmak için gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yükselen evlerden 40 bin tanesi yeni yılda Hataylılara teslim edileceği belirtildi.

İstanbullulara müjde! Otobüs, vapur, metro ulaşım ücretlerine indirim geliyor! Yeni düzenleme yarın başlıyor...

İstanbulluların yüzünü güldürecek yeni gelişme, İBB ve UKOME tarafından geldi. Toplu taşıma ücretlerinde yapılacak yeni düzenleme 1 Kasım itibariyle yürürlüğe girecek. İşte detaylar...

Yeni asgari ücrette heyecan dorukta! Ocak 2024’te asgari ücret ne kadar olacak? İşte masadaki rakamlar...

Milyonların geliri 2024 yılıyla beraber artacak. Memurların ve emeklilerin zam oranı için enflasyon verileriyle ipuçları gelirken; bir zam da asgari ücretli çalışanlara yapılacak. Asgari ücretliler 2024’e yeni maaşla girecek. İşte detaylar...

Yeni yılda vergi, ceza ve harçlara yüzde 60 zam geliyor! Zamları duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Türkiye, 2024’e zamla girecek. Yeni yılda Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, MTV, çeşitli harçlar, araç muayene tutarı, Gelir Vergisi tarife dilimleri ve idari cezalar, ekim ayı sonundaki bir yıllık ortalama Yİ-ÜFE artışı kadar olan yeniden değerleme oranında zam yapılacak.

2024'te devreye girecek: Zorunlu afet sigortası resmen geliyor!

Orta Vadeli Program'ın açıklanmasıyla birlikte birçok alanda yeni sistemler hayata geçiyor. Bu kapsamda deprem sigortası yerine tüm afetleri kapsayacak olan "zorunlu afet sigortası" devreye girecek.

Emekli olmak isteyenler dikkat! Yeni emeklilik sistemi 2024’te devreye girecek!

Yeni tamamlayıcı emeklilik sigortası sistemi 2024’te yürürlüğe konacak. İşte merakla beklenen sistemin ayrıntıları...

Türkiye-BAE ekonomik ilişkilerinde yeni dönem resmen başladı!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması, iç onay süreçlerinin sona ermesinden sonra bugünden itibaren (1 Eylül) devreye girecek. Söz konusu anlaşma ile beraber iki ülke ekonomik ilişkilerinde yeni döneme geçilecek.

Binance, Bitcoin'i Lightning Network ile Entegre Etti: Kullanıcılar İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor mu

Binance, Bitcoin (BTC) entegrasyonunu tamamladığını duyurarak Lightning Network üzerinden yeni bir döneme adım attı. Haftaya Bitcoin duyurusuyla başlayan Binance, pek çok Bitcoin yatırımcısını ilgilendiren bir açıklama yaptı. İşte yeni döneme adım atan Binance ile ilgili detaylar…

Borsada bankacılık rüzgarı bitti mi, bu sene BIST’te hangi sektörler ön plana çıkacak?

Bugünlerde borsadan pek iyi haberler gelmiyor. Ancak şunu unutmamak gerek ki, hiç bir yatırım aracı sürekli kazandırmaz. İşte bu nedenle hem “Rüzgar tersine döndü!” düşüncesiyle borsadan adeta arkasına bakmadan kaçan hem de yeni girecek olan on binlerce yatırımcıya çok önemli bir tavsiye geldi.

Yeni Evim kampanyasına başvuracak memurlar dikkat! Hemen bu habere göz atın!

Orta gelirlilere yönelik olarak geçtiğimiz günlerde duyurulan konut kampanyası "Yeni Evim" 16 Ocak tarihinde devreye girecek. Peki Yeni Evim kampanyasının şartları neler? Yeni Evim kampanyasına başvurmak isteyen memurlar hemen bu habere göz atın...

Kamu ihalelerine girecek olanlar dikkat! Yeni düzenleme geldi!

Kamu ihalelerine giren binlerce şirketi ilgilendiren yeni bir düzenleme yapıldı. Peki bu düzenlemeden kimler nasıl etkilenecek, yeni düzenlemeyle ne gibi değişiklikler olacak?

binance yeni girecek coinler 2022 ocak Haberi

binance yeni girecek coinler 2022 ocak

Dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 2 yeni altcoin listeliyor. Borsa, Alchemy Pay (ACH) ve Immutable X'i (IMX) platformuna ekleyeceğini duyurdu. Kripto para birimlerinin fiyatı, listeleme haberiyle aniden yükseldi.

Öncü Bitcoin ve kripto para borsası Binance, 2 yeni altcoin listeliyor. Borsa konuya yönelik şu açıklamalarda bulundu:

Kriptokoin'de yer alan habere göre; ''Binance, Alchemy Pay (ACH) ve Immutable X (IMX)’ı listeleyecek ve 10.01.2022 tarihinde ACH/BTC, ACH/BUSD, ACH/USDT, IMX/BTC, IMX/BUSD ve IMX/USDT isimli ticaret çiftleri için alım satımı başlatacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak ACH ve IMX’i borsaya yatırmaya başlayabilir. ACH ve IMX için para çekme işlemleri 11.01.2022 tarihinde açılacak. Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilir. ACH ve IMX Listeleme Ücreti:...