24 / 04 / 2024

Bingöl Belediyesi encümen kararı

Bingöl Belediyesi encümen kararı

Bingöl İnönü Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen alandaki gayrimenkullerin TOKİ'ye devri yapıldı. Bingöl Belediyesi Emcümen kararı şöyle..

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bitlis Encümen Başkanlığı'ndan 15.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Tatvan İlçesi Benekli Köyü'nde bulunan 184 bin 460,90 metrekare yüzölçümlü taşınmaz 15 milyon 680 bin TL'ye ihale edilecek. 

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık iş hanı!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde bulunan 91 adet bağımsız bölümden oluşan iş hanını 59 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı.

Bingöl Belediyesi'nden 59.5 milyon TL'ye satılık ticari bina!

Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl ili, Merkez ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Genç Caddesi, 336 ada 19 parselde yer alan ticari binayı 59 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapı ve uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk binaların yıkımı devam ediyor.

İzmit Belediyesi Encümeninde 12 yer kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı yapıldı.  Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapılan Encümen toplantısında 20 gündem maddesi konuşuldu.

​Bingöl Merkez Kültür Mahallesi’nde dönüşüm başladı!

​Bingöl Belediyesi tarafından Merkez Kültür Mahallesi’nde uygulanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalar başladı.

Bingöl'ün ilave imar planları iptal edildi!

Bingöl Belediyesi, bir önceki meclis toplantısında onanan ilave imar planının iptal edildiğini açıkladı.

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait ikinci taksit ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini hatırlattı ve mükellefleri uyardı.

Bingöl'de 2 metruk yapı yıkıldı!

Bingöl Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mirzan ve Saray mahallesinde uyuşturucu bağımlıların kullandığı 2 metruk yapı yıkıldı.

Bingöl Belediyesi encümen kararı Haberi

Bingöl Belediyesi encümen kararı

Bingöl Belediyesi tarafından, İnönü Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen alandaki davalı taşınmazlar haricinde diğer tapuların Toplu Konut İdaresi’ne devri yapıldı.


Bingöl Belediyesi encümen kararında, İnönü Mahallesinde kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edilen alandaki taşınmazların, davalı olan taşınmazlar haricinde Toplu Konut İdaresine devrinin yapıldığı bildirildi.


Encümen kararında şu ifadelere yer verildi:


“Başkanlık Makamınca Encümenimize havale edilen İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 15.02.2017 tarih ve 1957 sayılı yazıları okundu ve gereği düşünüldü. Bingöl Merkez İnönü Mahallesinin bir bölümü Belediye Meclisinin 03.06.2009 tarih ve 45 sayılı kararı ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 73. maddesine göre Kentsel Dönüşüm alanı olarak ilan edilmiştir. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile Belediyemiz arasında 12.01.2012 tarihinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişimine ilişkin protokol imzalanmıştır. Bu kapsamda Kentsel Dönüşüm Alanında bulunan taşınmazlardan davalı...