19 / 04 / 2024

bingöl toki inönü mahallesi

bingöl toki inönü mahallesi

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap başvuru süreci devam ediyor. Daire fiyatlarının 140 bin 766 TL'den başladığı projede toplam 154 adet konut kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü 16 Ekim 2015. Dairelerin 140 bin 766 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1.ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1.ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor. Başvuruların 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 5 Ekim 2015 tarihinde başlayacak olan projede 144 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Gayrimenkul sektörü 2020 yılına damgasını vurdu! 

Coldwell Banker Başkent Genel Müdürü Evren Barutçu, pandemi döneminde gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirerek 2021 yılı için ön görülerini paylaştı... 

Bingöl için deprem master planı hazırlanmalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası, Bingöl’ün diri fay hatları üzerinde kurulu bir şehir olduğuna dikkat çekerek, alınması gereken önlemlere ilişkin bir rapor hazırladı.

Bingöl'deki konutların yüzde 75'i sigortalı!

Bingöl dün akşamdan bu yana belli aralıklarla sallanıyor. Peki Bingöl'deki konutların ne kadarı sigortalı?

Bingöl Yedisu'da kerpiç yapılar yıkıldı!

Bingöl'de dün saat 17:24'te merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğündeki depremin etkisi, gün ağarınca göz önüne çıktı. Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünde depremde birçok kerpiç yapı yıkıldı...

TMSF, Bank Asya'nın Bingöl'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bingöl'de yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Bingöl için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl İlinde Tesis Edilecek Aşağı Kaleköy Barajı ve Hidroelektrik Santralinin yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Bingöl Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ın temeli atıldı!

Bingöl Belediyesi tarafından ihalesi yapılan "Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap" için temel atma töreni yapıldı

Bingöl’de dördüncü etap kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde hayata geçirilecek Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin dördüncü etabı ihale edildi.

Bingöl Belediyesi kentsel dönüşüm için kredi çekecek!

Bingöl Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısında, kentsel dönüşüm için ihtiyaç duyulan 230 milyon Türk Lirası kredi işleriyle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Bingöl'de dönüşüm kapsamında 108 konut inşa edilecek!

Yıkımı gerçekleştirilen 793 yapının yerine bin 108 konut inşa edileceğini belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kentsel dönüşüm projeleriyle hem depreme dayanıklı konutlar inşa edeceğini açıkladı.

bingöl toki inönü mahallesi Haberi

bingöl toki inönü mahallesi

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 733,15 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor.


Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap başvuru işlemleri  T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. Projede yer alan 154 daire kurayla satışa çıkıyor.


Peşinat olarak minimum 16 bin 819 TL ödenen TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta fiyatlar 140 bin 766 TL ile 271 bin 413 TL arasında değişiyor. Projede teslimlerin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap başvuru dönemi 16 Ekim 2015 tarihinde sona erecek. Projede yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşin ödemelerde; kalan bedel sırasıyla...