25 / 04 / 2024

Bingölde emeklilere yapılacak konut için arsa

Bingölde emeklilere yapılacak konut için arsa

Emekliye Düşük Taksitle Konut için arsa aranıyor. Emekliler, Şeyh Ahmet Bölgesi veya Doğum Hastanesi alt bölgesinde yer istiyor. Güveçli’de toplulaştırma ile hazine yerlerinin belirleneceğini ardından emekliye konut için alan çıkacağı söyleniyor.

Emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? Seçim öncesi işaret edildi, rakam verildi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamasında emeklilere hak ettikleri parayı vereceklerini söylemesinin ardından, seyyanen zam tartışması yeniden alevlendi. Peki emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? SGK uzmanı Özgür Erdursun, hem tarih hem rakam verdi. İşte o açıklama...

Emeklilere ek zamda son dakika gelişmesi! Yeni emekli olanlara ek zam yapılacak mı?

En düşük emekli maaşını 10 bin liraya yükseltilmesi ile SSK ve Bağkur emekli maaşlarında yüzde 5 artış yapılacak. Peki yeni emekliler ek zamdan yararlanacak mı? 

Emeklilere seyyanen zamlı yeni maaş tablosu ortaya çıktı! Yüzde 30-50 zam yapılacak!

Temmuz ayına az bir zaman kala emekli ve memur aylıklarına yapılacak zam oranı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağı müjdesini vermişti. Durum böyle olunca, tüm dikkatler emekli aylıklarına yapılacak zam oranına çevrildi.

Emekliye sevindirici haber geldi! Maaşlara ara zam yapılacak! Zam ise 2115 TL olacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasına göre, emeklilere ara zam müjdesi geldi. Seçim sonrası yapılacak olan ara zam ile birlikte emekli maaşlarına 2115 TL zam yapılacak. Ayrıca, emeklilere 3600 ek gösterge zammı da verilecek.

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emekliler müjde! Bakan Bilgin açıkladı! O tarihte kademeli zam yapılacak!

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emeklilerin gözü temmuz ayında yapılacak olan zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yeni düzenleme yapıldığını ve emeklilere o tarihte kademeli zam yapılacağını açıkladı.

Emeklilere çifte bayram yaşayacak! Nisan ayını bekleyin! Emekli ve memura ek zam yapılacak mı? İşte detaylar!

Memur ve emekli maaşına yapılan 2023 yılı zamları yaşanan yüksek enflasyon karşısında tükendi. Milyonlarca emekli ve memurun aklında aynı soru “Emekli ve memura ek zam yapılacak mı?” İşte detaylar!

Emeklilerin gözü bu haberde! Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı?

İki bayram arası emeklilere yapılan zam ritüeli bu senede devam edecek. Fakat ekononik koşulların kötüye gitmesi emeklilerde bu yılki verilecek ikramiyelerde zamlı tarife olması yönünde. Peki Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı? İşte detaylar...

6 soruda TOKİ Bingöl Sosyal Konut Projesi 2022! Bingöl ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin merakla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Bingöl projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bingöl 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Ünlü sosyal güvenlik uzmanı hesap kitap yaptı! Memur ve emeklilere yapılacak zammı açıkladı

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Duman, memur ve emeklilere yapılacak zamla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Memur ve emeklilere yapılacak zamlar belli oluyor!

Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam oranları yarın belli oluyor. Saat 10:00'da emeklilere ve memurlara yapılacak zam oranı açıklanacak. 

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede kamulaştırma yapılacak!

Diyarbakır ve Bingöl'de 8 ilçede Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Bingöl Simani'ye termal otel yapılacak!

Bingöl Simani’de 500 yataklı otel, yüzme havuzları, termal tesis yapılacak. Kent Park projesi hakkında detay bilgiler paylaşıldı.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nereye yapılacak?

Bingöl'e yapılacak 50 bin metrekarelik alana 150 yataklı Devlet Hastanesi ve 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Turan Bozgan'dan açıklama geldi.

Bingölde emeklilere yapılacak konut için arsa Haberi

Bingölde emeklilere yapılacak konut için arsa

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim vaatleri arasında yer alan emekliye düşük ücretli konut için ilimizde ön talep toplandı. Tüm İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Evran, 1410 SSK VE 508 BAĞ-KUR emeklisi toplam 2215 emekli bilgisini TOKİ Başkanlığı'na gönderdiklerini, Çevre Şehircilik Müdürlüğü aracılığıyla Milli Emlak’a yazı gönderildiğini ve arsa bilgilerini istediğini söylemişti. Milli Emlak’tan alınan bilgiye göre, “Şuan istenilen rezerv alanının bulunmadığını, Güveçli bölgesinde arazi toplulaştırma çalışmalarının sürdüğünü, burada hazine yerlerinin netleşmesinin ardından proje için çalışma yapılabileceği söylendi.

Emeklilerden yer önerisi

Talepte bulunan emekliler ise Genç yolunda Şeyh Ahmet bölgesinin alt tarafı ya da İl Özel İdaresine ait Dinamit Deposu olarak adlandırılan bölgelerin proje için uygun büyüklükte olduğu, projenin bu alanlara yapılabileceği söyleniyor.



Bingöl...