28 / 03 / 2024

Binnur Şimşek

Binnur Şimşek

Uzmanlar, baharla birlikte kış aylarında yıpranan çatılardaki sorunları ortadan kaldırmak ve izolasyon için en önemli unsurun doğru detaylarda doğru malzeme kullanılması gerekliliğine işaret ediyorlar. ..

Mehmet Şimşek: İlave vergiler gündeme gelebilir!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, " Vergiyi tabana yayarak birtakım istisnaları ve imtiyazları kaldırarak vergilendirilmemiş bazı alanları, mesela şehir rantları gibi, vergilendirerek kamu gelirlerini artıracağız " dedi.

Bakan Şimşek: Yabancı yatırımcının önünü açacağız!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcıların önünü daha da açmak istediklerini belirterek, "Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) ile Vergi Denetim Kurulundaki (VDK) bürokratlarımız, YASED üyeleriyle bir araya gelecek.

Mehmet Şimşek: Avrupa'nın 2. büyük ekonomisi olabiliriz!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Türkiye'nin rekabet gücünü, verimliliğini artıracak, Türkiye’yi hızlı büyüme patikasına oturtacak, yeni kapsamlı bir reform programı hazırladık. 25 alanda değişim ve dönüşüm öngörüyoruz" dedi.

Mehmet Şimşek Deniz kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Eski Başkanı ve Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Öğretim Üyesi Mehmet Şimşek Deniz kimdir? Mehmet Şimşek Deniz'in biyografisi, özgeçmişi...

Turhan Şimşek kimdir?

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek kimdir? Turhan Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Şimşek...

Mehmet Şimşek: Vergi oranlarında artış öngörmüyoruz!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, " Önümüzdeki seneye ilişkin maktu vergiler var, enflasyon kadar artırılmazsa gelirlerimizin düşeceği alanlar var. Onun dışında vergi oranlarında artış görmüyoruz" dedi.

Bakan Şimşek uyardı: Vergi borçları için son tarih 1 Aralık!

Twoplam 1 milyon 665 bin kişinin başvuruda bulunduğunu ve 16,3 milyar liralık alacağın yapılandırıldığını bildiren Şimşek, "Vatandaşlarımız, başvuru süresinin 1 Aralık'ta dolduğunu unutmasın ve işlerini son günlere bırakmasın" uyarısı da yaptı.

Mehmet Şimşek: 16,3 milyar liralık alacak yapılandırıldı!

Maliye Bakanı Şimşek, "7 Kasım itibarıyla toplam 1 milyon 665 bin vatandaşımız başvuruda bulundu ve 16,3 milyar liralık alacak yapılandırıldı" diye açıklamada bulundu.

Mehmet Şimşek: Vergide artış öngörmüyoruz!

2015’in zor geçeceği ve vergilere zam geleceğine ilişkin yorumlara Maliye Bakanı Şimşek net yanıt verdi: “Vergide artış öngörmüyoruz.” Perşembe günü ise Başbakan yeni ekonomik paket açıklıyor.

Mehmet Şimşek: Çevreci e-Fatura ile 650 milyon TL tasarruf sağlandı!

Elektronik Fatura Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdiklerini söyleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, uygulamanın yararlarını anlattı. Şimşek, sistem ile 650 milyon lira tasarruf sağlandığını ve 100 bine yakın ağacın kesilmekten kurtarıldığını açıkladı.

Cemalettin Şimşek Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi!

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, hasar meydana geldiği iddia edilen Atakent Kamalı'daki TOKİ binalarını inceledi. Kontrolsüz gücün güç olmadığını dile getiren Şimşek TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama yaptı..

Ahmet Şimşek: Karaman'da kurtarma çalışmaları sürüyor!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Karaman'ın Ermenek ilçesinde bir kömür ocağında galeriyi su basması sonucu 18 işçinin mahsur kaldığı kazanın benzerinin 2009 yılında Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki bir madende meydana geldiğini hatırlattı.

Mehmet Şimşek: Sürdürülebilir büyüme için tasarruflar artırılmalı!

Büyümenin en önemli kaynağı, iki puanlık katkı ile net ihracat olacağını söyleyen Maliye Bakanı Şimşek, "Sürdürülebilir bir büyüme için düşük seviyelerdeki yurt içi tasarrufları artırılmalı" dedi

Binnur Şimşek Haberi

Binnur Şimşek

Uzmanlar, baharla birlikte kış aylarında yıpranan çatılardaki sorunları ortadan kaldırmak ve izolasyon için en önemli unsurun doğru detaylarda doğru malzeme kullanılması gerekliliğine işaret ediyorlar.  Bilindiği gibi kış mevsiminin ve bahar yağmurlarının geride kaldığı yaz döneminde çatılarda tadilat mevsimi yaşanıyor.


 Onduline Avrasya, çatıların uzun ömürlü olmasında kullanılan su yalıtım sistemlerinin önemine dikkat çekerek, Türkiye’nin hakim çatı kaplama malzemesi olan kiremitlerin altında uzun ömürlü ve uzun vadede %100 su geçirimsizliği sağlayacak çözümlere dikkati çekiyor…


Çatı ve cephe tadilatlarının yoğun bir şekilde sürdüğü şu günlerde kullanılacak malzemenin sağlamlık ve su yalıtımı açısından uzun vadede verimliliğinin en önemli unsur olduğuna işaret eden Onduline Avrasya Pazarlama Md. Yrd. Binnur Şimşek,   aktarılan kiremitli çatıların su yalıtımında bugüne kadar yüzbinlerce m2 kiremit altında kendini uzun yıllardır ispat...