25 / 04 / 2024

birevim finansal modelleri

birevim finansal modelleri

Birevim, müşterilerine seçeceği evi, değeri haricinde faiz, vade farkı veya kira ödemesi gibi ek maliyetler ödemeden alma imkanı sağlıyor...

Birevim'den 2 milyon konut satışı hedefi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Tasarruf Finans Platformu Lideri Murat Çiftçi, mevcut finansal yapı ile her yıl 1,2-1,4 milyon konutun satılacağını söyledi.

Birevim'den ev sahibi olanların sayısı 7 kat arttı!

Geliştirdiği özgün “Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı” modeli aracılığıyla sektörüne kazandırdığı dinamizm ile dikkat çeken “Birevim”’ 2019 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. 

Birevim'den aylık 850 ev teslimatı!

Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor. Şirket, aylık 850 teslimat, 4250 satış ile sektöre ivme katıyor.

Birevim ile kendi istediğin evi peşinatsız, faizsiz al!

Birevim Finansal Çözümler Şirketi, büyüyerek sektöre güven katacağını açıkladı. Birevim, geçtiğimiz günlerde açıklanan Tüketici Güven Endeksi’ndeki inşaat sektörüne olan güven düşüşüne dair harekete geçtiğini söyledi...

Birevim'den hayalinizdeki eve kavuşturan model!

Türkiye’de kredisiz, tasarrufa dayalı finansal ev alma çözümleri sunan Birevim, artık zorunlu bölgeler ya da inşaat planlarından kredisiz ev sahip olmak yerine, istediğiniz evi kendinizin seçtiği, yepyeni bir ev alma modeli sunuyor.

Birevim'e Stevie Ödülleri’nden 6 ödül!

Bu yıl 17'incisi gerçekleşen 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödül aldı. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yeni soluk getiren Birevim, toplam 6 ödüle layık görüldü.

Birevim'e Stevie'den 6 ödül!

Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 Stevie ödülü kazandı. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk" dedi.

Birevim'e müşteri memnuniyeti ödülü!

Şikayetvar.com, özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yön veren Birevim'i ödüllendirdi.

İş GYO finansal raporlarını açıkladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait tabloları...

TSKB GYO finansal tablolarını yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait tabloları...

Halk GYO Ocak-Mart dönemi finansal tablolarını yayınladı!

Halk GYO, 2015 yılı Ocak-Mart dönemi mali verilerine ilişkin finansal raporunu açıkladı. 2014 yılını 61,3 milyon TL net kar ile kapatan Şirket, 2015 Ocak-Mart döneminde ise, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10 artışla, 10,4 milyon TL net kar açıkladı.

Halk GYO 2015 finansal tablolarını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP'a açıklamada bulundu. Halk GYO 31 Mart 2015 tarihinde sona eren ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Türkerler İnşaat'tan finansal raporların ilanı hakkında açıklama!

Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Ticaret ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türkerler İnşaat finansal raporların ilanı hakkında açıklama yaptı.

birevim finansal modelleri Haberi

birevim finansal modelleri

Birevim, geliştirdiği özgün finansal model sayesinde müşterilerine alacağı evi daha ucuza mal etme imkanı sunuyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ev sahibi olmak isteyenlere sunulan faizsiz ve peşinatsız finansal çözümler son zamanlarda oldukça dikkati çekiyor.

Birevim, müşterilerine Türkiye'nin herhangi bir yerinden seçeceği evi, değeri haricinde faiz, vade farkı veya kira ödemesi gibi ek maliyetler ödemeden alma fırsatı sunuyor.

Müşteriler, aylık ödemek istedikleri taksitleri kendileri belirleyerek Birevim'de 480 kişiye kadar oluşturulan tasarruf programlarına dahil olabiliyor. Yani, satın alınan ev diğer taksitli ev alma yöntemlerinin tamamından daha ucuza mal edilebiliyor.

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, ev almak isteyenlerin borcunu olması gerekenden çok daha kısa sürede bitirebileceği söyledi. Çiftçi, "Sıra Tespitli Tasarruf Yöntemimizde 120 kişilik tasarruf programına dahil olduğunuzda evinizi ilk ay alırsanız yöntemlerimizin...