29 / 03 / 2024

birevim görüntülü sistem

birevim görüntülü sistem

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor!

X CEO’su Linda Yaccarino, kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan görüntülü sohbet aramalarına katılacaklarını açıkladı. Yaccarino, gelirleri artırmak için de şirketin reklam verenlerle olan ilişkisini onaracaklarını belirtti.

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Kuveyt Türk'ten görüntülü görüşme yapanlara 600 TL Hoş Geldin Paketi hediye verilecek. İşte detaylar..

Yapay zeka gerçekliğini görüntüyle buluşturan Sony OLED TV 16 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sony’nin ürettiği en iyi OLED TV indirimli fiyatıyla TeknoSA’da sizi bekliyor. Görüntü kalitesini yapay zekayla birleştiren Sony, izleyenleri adeta gerçeklikle kuşatıyor. Hem görüntü kalitesinde, hem de ses konusunda sürekli ileriye atılım yapan Sony çok sevilen modeliyle 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

Tahıl krizi tüm dünyayı tehdit ediyor! Ukrayna'dan korkutan uydu görüntüleri

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Ukrayna'da yaşanan tahıl krizi tüm dünyayı tehdit ediyor. Maxar'ın yayınladığı uydu görüntülerinde tarlaların boşluğuna dikkat çekilirken, korkutan bir rapor da yayınladı. 

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.

İzmir’de görüntülü görüşmeyle ilk konut satışı gerçekleşti!

COVID-19 salgınıyla beraber işletmeler hızla dijital dünya ile tanışıyor. Bu dijitalleşmeye ayak uyduran sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. İzmir’de bir ilk’e imza atan Ataseven Group, görüntülü etkileşim platformu11Sight ile ilk ev satışını yaptı.

Konut alacaklar evleri maskeli ya da görüntülü geziyor!

Zingatcom tarafından gerçekleştirilen ankete göre, salgın döneminde, ilanda beğendiği evi görüntülü gezmek isteyenlerin oranı yüzde 54'e ulaştı.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı havadan görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip olacak Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor. Şantiye alanında çalışmalar havadan görüntülendi.

Görüntülü arayarak ev gezme dönemi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs endişesi gayrimenkul ilanlarına da sıçradı. Satışların sekteye uğramasını istemeyen emlakçılar, görüntülü hizmet dönemine geçti.

Salda Gölü'ndeki derin çukur havadan görüntülendi! 

Salda Gölü'nde iş makinesi ve kamyonların beyaz kuma zarar vermesinden sonra geriye iş makinelerinin kazdığı derin çukur havadan görüntülendi...

Eminevim'den görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemi!

Türkiye genelinde 120 şubeyle hizmet veren faizsiz Elbirliği Sistemi’nin kurucusu olan Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini daha hayat geçirerek görüntülü şubeyle konut sahibi olma dönemini başlattı.

birevim görüntülü sistem Haberi

birevim görüntülü sistem

Geliştirdiği “Sürdürülebilir Tasarruf Finansı” modeliyle kısa zamanda sektöre dinamizm kazandıran Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, içinde bulunduğumuz zorlu dönemde, “istihdam ve teknolojinin” önemine vurgu yaptı. Çiftçi, Birevim ailesi olarak, içinden geçtiğimiz bu dönemde, birlikte tasarruf kültürünün dünden daha önemli olduğuna inandıklarını belirtti. Tasarruf sahiplerine olan sorumluluklarını yerine getirmenin, daha çok çalışmanın, ülke ekonomisine destek olmanın tam zamanı olduğunu dile getirdi. Bu inançla ve niyetle 2020 Mart ayında Birevim Ailesine 138 kişilik yeni istihdam daha kazandırdıklarını, yıl boyunca da planladıkları tüm istihdam hedeflerine ve yatırımlarına da devam edeceklerine dikkat çekti.

3.5 yıl gibi kısa bir sürede tasarruf finansı sektörüne ivme kazandırma başarısı gösteren Birevim, tüm dünya olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde, 138 kişilik yeni istihdam ve tüm diğer şubelerinde de...