19 / 04 / 2024

Birhan Varol logo inşaat

Birhan Varol logo inşaat

Logo İnşaat’ın Genel Müdürü ve aynı zamanda mimar olan Birhan Varol kimdir? Logo İnşaat’ın Genel Müdürü Mimar Birhan Varol hangi projelere imza attı? İşte Mimar Birhan Varol ve projeleri...

Citröen'den radikal logo değişikliği! Artık otomobillerde bu logo olacak

Citroen, yeni logosunun tanıtımını yaptı. Sade bir tasarıma sahip olan yeni logo, 2023 yılı itibarıyla tüm modellerde kullanılacak.

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Furkan Varol tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına yeni logo!

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni bina 29 Ekim'de açılacak. Yeni bina için yeni logo tasarlandı.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Amasya Badal Tüneli'nin kazı çalışmaları tamamlandı! 

Amasya Merzifon'da inşa edilen Badal Tüneli'nde yürütülen kazı çalışmalarında sona gelindi. Amasya Valisi Osman Varol, "Tünelin kazı çalışması tamamlandı, ışık göründü" dedi...

Tekol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekol Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Sarıkaya ve Mürsel Varol tarafından kuruldu.

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Mahkemeden ilginç karar: Araziyi satan bilirkişi oldu!

Antalya Alakır Vadisi'nde, toprak evlerinin yanındaki arazi kazılıp, yeraltı su kaynağı HES şirketince kesilen Tuğba Günal ile Birhan Erkutlu'nun açtığı davada, Mahkeme heyeti, araziyi şirkete satan kişiyi, bilirkişi olarak atadı.

VRL Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

VRL Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Varol tarafından kuruldu.

Koray Varol Akademi Seyrantepe 10 milyon lira yatırımla açıldı!

Koray Varol Akademi İstanbul Seyrantepe'de 10 milyon TL yatırımla açıldı. Butik okul önümüzdeki 2019-2020 eğitim öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim verecek. 

Maşa ile Koca Ayı Ege Yapı'nın Kordon İstanbul'un satış ofisinde!

Koray Varol Akademi, “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterlerini Ege Yapı’nın Levent ve Maslak’ın yanı başında geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla buluşturdu.

Alişan ve Buse Varol Kuzguncuk'ta villa kiraladı!

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Alişan ile Buse Varol çifti Nakkaştepe Kuzguncuk'ta aylık 25 bin TL'ye ev kiraladı. 

Birhan Varol logo inşaat Haberi

Birhan Varol logo inşaat

Birhan Varol kimdir?

Birhan Varol, 1962 yılı Antalya doğumlu. Antalya’da Hillside Su Otel başta olmak üzere çeşitli otellerin mimarı olan Birhan Varol, Logo İnşaat’ın Genel Müdürü’dür.


İlk, orta ve lise eğitimini Antalya da tamamlayan Varol, 1985 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nden yüksek mimar olarak mezun oldu. 


1985 yılından günümüze kadar tasarım, uygulama, kontrol ve proje yönetimi alanlarında bir çok projede görev aldı. Halen Logo İnşaat Ltd. Şti.’de genel müdür olarak görev yapmaktadır.


Birhan Varol projeleri:

Hillside Su Otel

Philippe Starck’la dünyada başlamış olan “Design Hotel” akımının başarılı bir örneği olan, özgün bir tasarımdır. “Interior Design” Amerika, “Architectural Digest” İtalya dergilerinde kapak olmuş, “Wallpaper” İngiltere’de ise defalarca yayımlanmıştr. 


Yüzde yüz birbirine inanmış işveren, tasarımcı, işletmeci uyumunun başarısıdır. Bugün hâlâ Antalya bölgesinin en çok tercih edilen oteli olmakla beraber...