29 / 03 / 2024

birleşik inşaat Park Residences Cadde

birleşik inşaat Park Residences Cadde

Ömer Derbazlar, Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’ye ait bulunan bağımsız bölümler için 1 Eylül 2015 tarihinde alınan ihtiyati tedbir kararı hakkında açıklama yaptı.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

TÜİK: İnşaat sektörlerinde çalışan işçi sayısı yüzde 12,8 arttı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, inşaat, sanayi ve ticaret-hizmet sektörlerinde çalışan sayısı bir önceki aya göre eylülde değişmedi. Ancak inşaatta çalışan işçi sayısı geçen seneye göre yüzde 12,8 arttı.

Birleşim1 İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim1 İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Gürbüz tarafından kuruldu.

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

Batı yaptırımları nedeniyle Rus altını Türkiye, Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılıyor

Yaptırımlar yüzünden Rusya'nın geleneksel ihracat güzergahlarının kesilmesi, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi durumuna getirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamaları Mayıs'ta azaldı! İşte o veriler...

​​​​​​​Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamalarındaki son durum belli oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat harcamalarındaki son durum belli oldu. Peki ABD'de inşaat harcamalarında son durum ne? İşte ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan Mayıs 2022'ye ilişkin inşaat harcamaları

Türk müteahhitlere Birleşik Arap Emirlikleri yolu açıldı!

TMB tarafından hazırlanan 2022 Nisan raporuna göre, Birleşik Arap Emirlikleri Türk müteahhitler ile çalışmak istiyor. İşte inşaat sektörünün Nisan 2022 karnesi...

Türk inşaat sektöründen Birleşik Arap Emirlikleri çıkarması!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırım potansiyeline dikkati çekerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte Nail Olpak'ın o açıklamaları...

Rus zenginler gayrimenkul için Birleşik Arap Emirlikleri'ne akın ediyor!

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nden gelen mali yaptırımların sıkılaşmasıyla beraber Rus zenginler iş kurmak ve gayrimenkul satın almak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne yöneldi. 

ABD'de inşaat harcamalarındaki düşüş şaşırttı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde inşaat için harcanan bütçe, 2021 yılının Aralık ayında yüzde 0,2 oranında artış göstererek piyasa beklentilerinin altında kaldı.

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül 2021'de ne oldu?

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül ayı sonuçlarına göre; Eylül ayında inşaat malzemeleri sanayisinde  faaliyetler yüksek büyüme gösterdi.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

birleşik inşaat Park Residences Cadde Haberi

birleşik inşaat Park Residences Cadde

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar, Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’ye ait bulunan bağımsız bölümler için 1 Eylül 2015 tarihinde alınan ihtiyati tedbir kararı hakkında açıklama yaptı.  Söz konusu ihtiyati tedbir kararı Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş tarafından yapılan itiraz neticesinde 8 Eylül 2015 tarihinde mahkeme tarafından kaldırıldı. 



İşte Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş adına Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar'ın açıklaması;




Bildiğiniz üzere;


24. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından İstanbul ili  Kadıköy ilçesi Tuğlacıbaşı Mahallesi Hatboyu Sokağı’nda bulunan 151 Pafta, 161 Parsel sayılı taşınmaz üzerinde Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’ye ait bulunan bağımsız bölümler için 1 Eylül 2015 tarihinde ihtiyati tedbir kararı alınmıştı.


İtirazımız üzerine ekte belgesi görüldüğü gibi,  söz konusu ihtiyati tedbir kararı tarafımızdan yapılan itiraz...