29 / 03 / 2024

Birlik Parkada fiyatları

Birlik Parkada fiyatları

Toplam 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana gelen Birlik Parkada projesi Bayrampaşa ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesi'nde inşa ediliyor. Birlik Parkada fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor.

Kiralık konut arzı artacak, kira fiyatları düşecek: ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da!

Kiralık konut arzının yükseltilmesi için hayata geçirilmesi planlanan “günübirlik kiralık evler” düzenlemesinin haftaya Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

Akaryakıt fiyatları için heyecanlandıran iddia! Benzin, motorin ve LPG’de, 10 TL indirim beklentisi!

Petrol fiyatlarında son günlerde yaşanan düşüşler, pompa fiyatlarına da yansırken, vatandaşı sevindiren bir açıklama da, ÖTV indiriminden geldi. Cumhur İttifakı’nın ortağı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin yaptığı çağrı, akaryakıtta okkalı bir indirim beklentisi oluşturdu.

Ayçiçeği avans ödemesi fiyatları belli oldu

Trakya Birlik'ten yapılan Ayçiçeği avans ödemesi fiyatları açıklamasında Yüzde 40 yağlı baz ürün için 12 bin TL/Ton avans ödemesi yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Avans ödemesi uluslararası sözleşme oranı olan yüzde 44 yağ oranlı ayçiçeği için avans ödemesi 12 bin 720 TL/Ton oldu.

Ayçiçek yağlarında fiyat düşürecek açıklama! Trakya Birlik yetkilisi tarih verdi

Ayçiçek yağlarında fiyatları düşürücek açıklama Trakya Birlik fabrika müdürü Erkan Ünal'dan geldi. Türkiye'nin ayçiçek stokuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Ünal, üreticiden alınan yağlık ayçiçek tohumunun işlenerek son tüketiciye en uygun fiyattan verildiğini bildirdi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği'den gübre ve akaryakıt fiyatlarında indirim açıklaması: Çiftçinin yüzü gülsün

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, son yıllarda fiyatı iyice artan gübre, akaryakıt ve yem fiyatlarında indirim talep etti. Birlik Başkanı Şemsi Bayraktar, hükümetin belirtilen kalemlerde acilen indirim uygulaması gerektiğini ifade etti. Peki indirimler kaç lira olacak işte detaylar...

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi!

Birlik Parkada Bayrampaşa fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor. Birlik Parkada Evleri projesi İstanbul Bayrampaşa'da üç blok olarak hayata geçirildi...

Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi!

2 sene sonra teslim edilecek olan Birlik Parkada projesi 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Bayrampaşa Birlik Parkada fiyat listesi..

Birlik Parkada fiyat!

Toplam 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana gelen Birlik Parkada projesi Bayrampaşa ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesi'nde inşa ediliyor. Birlik Parkada fiyat listesi 800 bin TL'den başlıyor.

Birlik Parkada Projesi ile 243 konut geliyor! Yeni Proje!

Birlik Parkada Projesi, Birlik İnşaat tarafından inşa ediliyor. 14 ve 16 katlı 3 bloktan meydana gelen projede 243 daire yer alıyor..

Emlak fiyatları dinlenme sürecinde!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında emlak sektörü ve konut fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Gökkaya'nın o yazısı...

Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Evvel İstanbul projesi 11-29 katlı sekiz blokta 678 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Evvel İstanbul projesi de "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017...

Temaşehir Konya Emlak Konut fiyatları 2017!

Emlak Konut GYO güvencesini taşıyan Temaşehir Konya projesi 740 konut ve 165 ticari birimden meydana geliyor. Temaşehir Konya projesi de Emlak Konut'un başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasına katıldı. İşte Temaşehir Konya Emlak Konut fiyatları 2017...

Avrupa Konutları Başakşehir satış fiyatları 2017!

Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut kampanyasına katılan Avrupa Konutları Başakşehir projesi 941 adet konut ve 27 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Başakşehir satış fiyatları 2017...

Birlik Parkada fiyatları Haberi

Birlik Parkada fiyatları

Birlik Parkada projesi İstanbul'da Bayrampaşa ilçesine bağlı Yıldırım Mahallesi'nde 14 ve 16 katlı 3 blok şeklinde yükseliyor. Projenin inşaat alanı 69 bin 376,96 metrekare.
 

7 bin 843,93 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Birlik Parkada projesi Cebeci, Güzeltepe, Mahmutbey, Fatih ilçesine komşu konumda yer alıyor.
 

Toplam 243 adet Konut ile 12 ticari alandan meydana gelen Birlik Parkada Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daireler yer alıyor. 
 

Birlik Parkada fiyat!

2+1 daire fiyatları 800 bin TL'den başlıyor
3+1 daire fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor
4+1 daire fiyatları 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor
 

Birlik Grup İnşaat imzası taşıyan Birlik Parkada Evleri'nde yüzde 30 ya da yüzde  50 peşin olarak verildiğinde, kalan...