29 / 03 / 2024

Bitcoin 20 bin dolara iner mi

Bitcoin 20 bin dolara iner mi

Uzun zamandır yatırımcısına güven vermeyen Bitcoin'de 7 hafta üst üste yaşandı. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin daha da düşecek mi? İşte uzmanların açıklamaları...

Bitcoin’den aylar sonra ilk!  Kasımdan bu yana ilk kez 20 bin dolar eşiğini aştı.

Kripto para borsasında  inişli çıkışlı grafik devam ederken, Bitcoin aylar sonra şeytanın bacağını kırdı ve 20 bin dolar bandının üzerine çıktı.

Bitcoin 20 bin doları geride bıraktı!

Kripto para piyasasındaki en büyük para miktarı olan Bitcoin, 20.000 doları aştı. Son bir haftanın en yüksek rakamlarına ulaşan sanal paranın değerindeki artış yüzde 5'i aştı. Benzer bir büyüme, yüzde 7 yükselen Ethereum tarafından kaydedildi. 

Bitcoin bir buçuk ay sonra yeniden 20 bin doların altında!

En çok tercih edilen kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin'in fiyatı 1 aydan fazla bir süredir ilk defa 20 bin doların altına indi.

Kiler GYO deposunu 20 bin TL'ye 3 yıllığına kiraya verdi!

Kiler GYO, İstanbul İli,  Esenyurt İlçesi, 347 ada 10 parselde kayıtlı gayrimenkul bünyesindeki 1.148 metrekare depo alanının Dönersan Döner Gıda San. ve Tic.A.Ş.'ne aylık kira bedeli  (17,42 TL/metrekare birim fiyatı 1.148 metrekare) 20 bin TL'ye 3 yıl süreliğine kiraya verilmesine karar verdi.

Cansu Dere'nin Boğaz manzaralı 4 katlı yeni evinin kirası 20 bin TL!

Ünlü oyuncu Cansu Dere, 4 katlı Boğaz manzaralı, 20 bin TL'ye kiraladığı yeni evine taşındı... 

KİPTAŞ'a ait 20 bin metrekarelik arsa yeşil alan ilan edildi!

İBB Meclisinde AK Parti'nin teklifi ile Başakşehir ve Tuzla'da mülkiyeti İBB'ye ait olan 20 bin metrekarelik arsa yeşil alan ilan edildi...

TOKİ ilk 6 ayda 20 bin 918 konut teslim etti!

Konut sahibi olmak isteyen ve daha önce konut sahibi olmayan vatandaşlar için konut üreten TOKİ, 2019 yılının ilk yarısında 20 bin 918 konutu, hak sahiplerine teslim etti.

Google 20 bin yeni konutun inşasına başlıyor!

Google, merkezinin bulunduğu San Francisco’da yaşanan konut krizini çözmek için 1 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Şirket, 1 milyar dolarlık yatırımla 20 bin yeni konutun inşasına başlayacak.

İbrahim Kutluay geceliği 20 bin liraya villa kiraladı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, aşkı Edwina Sponza ile geçen hafta Yunanistan’a gitti. Kutluay, sevgilisinin rahatı için otelde kalmak yerine geceliği 20 bin liralık villa tuttu.

Çorum’da 20 bin kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, Çorum’da 20 bin kişi imar barışı başvurusunda bulundu.

Konut hesabı açana 20 bin TL devlet katkısı!

Konut hesabı açan vatandaş 20 bin TL’ye kadar devlet katkısı alabilecek. Konut hesabının ayrıntılarını ve devlet katkısının şartlarını Kredi Pazarı araştırdı.

Yeni Gimat GYO 20 bin 362 adet pay aldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 8 - 8,37 TL fiyat aralığında toplam 20 bin 362 adet pay alındı...

İsrail’den Kudüs’te Yahudiler için 20 bin yeni konut!

İsrail makamları, işgal altındaki Doğu Kudüs dahil olmak üzere uluslararası hukuka göre statüsü tartışmalı olan Kudüs’ün farklı yerlerinde Yahudiler için toplamda 20 bin yeni konut, otel, sanayi ve ticaret alanları kuracak.

Bitcoin 20 bin dolara iner mi Haberi

Bitcoin 20 bin dolara iner mi

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin 2021 yılının Kasım ayında ulaştığı ATH (tüm zamanların en yüksek değeri) olan 69 bin 44 dolardan sonra tekrar aynı ivmeyi yakalayamadı ve 33 bin dolara kadar düştü. 

Uzun zamandır yatırımcısına güven vermeyen Bitcoin'de 7 hafta üst üste yaşandı. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin daha da düşecek mi? İşte uzmanların açıklamaları... 

ABD para politikası gibi farklı etmenler fiyatları aşağı çekiyor

Onedio'nun aktardığına göre, yatırımcıların gözde yatırım araçları Bitcoin'in bir süredir çizdiği bu olumsuz senaryo kripto para uzmanlarının da dikkatini çeken konular arasında yer alıyor. FxPro analisti Kuptsikevich konuyla ilgili olarak yaptığı bir açıklamalarda, yukarı yönlü hareketlerin üzerinde satış baskısı olduğunu ve bunun fiyatı aşağı çektiğini dile getirdi. 

O analiste göre dip testi olmadıkça fiyat geri...