19 / 04 / 2024

bitlis ahlat avm ne zaman açılacak

bitlis ahlat avm ne zaman açılacak

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat Belediyesi AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Çoban, AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi'nin Ahlat için önemli bir proje olduğuna değindi

Ahlat AVM mimarisiyle dikkat çekecek!

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat AVM alanında incelemelerde bulundu. AVM inşaatında bir süre gezen Başkan A. Mümtaz Çoban, burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ahlat Belediyesi AVM Eğlence, Kültür ve Ticaret Merkezi ihaleye çıkıyor!

Bitlis’in Ahlat Belediyesi, AVM Eğlence, Kültür ve Ticaret Merkezi’nde son aşamaya gelindi. Aylarca üzerinde çalışılarak uygulamaya konulan proje ile Ahlat’ın ticari cazibe merkezine dönüştürülmesi hedefleniyor...

TOKİ'den Bitlis Ahlat'a 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 270 konut! 

TOKİ'nin Bitlis projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Bitlis Ahlat projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bitlis Ahlat 2022 ucuz konut projesi...

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi 25 Ağustos'ta açılıyor!

Bitlis halkının merakla beklediği projelerden biri olan Ahlat Millet Bahçesi hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak olan millet bahçesi 25 Ağustos'ta hizmete açılacak. 

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat 2021 projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Bitlis Ahlat Tunus başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi Haziran'da tamamlanacak!

Bitlis'in Ahlat ilçesinde inşa edilen ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük ikinci millet bahçesi olacak Ahlat Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ, Bitlis Ahlat'ta 38 daireyi satışa çıkardı! 

TOKİ, Bitlis'in Ahlat ilçesinde yer alan 2+1 ve 3+1 daireleri satışa çıkardı. Açık satış yöntemiyle satışa sunulan daireler için 240 aya varan taksit seçenekleri bulunuyor. 

Bitlis Ahlat Millet Bahçesi'nde çalışmalar tam gaz!

Bitlis'in Ahlat ilçesine inşa edilen millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Millet bahçesinin Haziran ayında tamamlanması bekleniyor. 

TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman?

TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bitlis Ahlat kura çekilişi 2021 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat Tunus Mahallesi projesinde yer alan 69 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Bitlis Ahlat'ta satılık gayrimenkul!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Ahlat Erkizan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ahlat'taki Madavans Vadisi turizme kazandırılmalı!

Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Ahlat'taki Madavans Vadisi'ne ilişkin, korunarak turizme kazandırılması gerektiğini söyledi...

Bitlis Ahlat'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bitlis İli, Ahlat ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

bitlis ahlat avm ne zaman açılacak Haberi

bitlis ahlat avm ne zaman açılacak


Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat Belediyesi AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.


AVM inşaatında bir süre gezerek incelemelerde bulunan Başkanımız A. Mümtaz Çoban, burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Başkan A. Mümtaz Çoban, AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi'nin Ahlat için önemli bir proje olduğuna değinerek, "Sosyal ve kültürel alanlarının yanı sıra kapalı otopark, sinema salonu, düğün salonu, bayan ve erkek hamamları, sauna ve fitness center ilçemizde bir ilk ve özel mimarisiyle bu eser şehirleşme, kentleşme ve kalkınma sürecimize de önemli katkı sunacaktır. Yapımı devam eden Ahlat Belediyesi AVM Eğlence, Kültür ve Ticaret Merkezi’nde güneş enerji panelleri ile kendi enerjisini kendisinin karşılaması açısından da büyük önem arz...