20 / 04 / 2024

bjk stadı Yüklenici firma

bjk stadı Yüklenici firma

Yeni stadın protokolünü Spor Müdürlüğü ile imzalayamadan masadan kalkan Beşiktaş, iki taleple karşılaştı: 1- İnşaatın parası hazır mı?, 2 - Yüklenici firmanın yeterliliği var mı?

Barbaros 48'de gelir yükseldi! Fuzul GYO'dan son dakika açıklaması! 

Fuzul GYO, Barbaros 48 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Projede yüklenici payı toplam geliri arttı. İşte ayrıntılar...

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy projesi başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Çekmeköy projesinin yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Next Level İstanbul'da yüklenici payı 3.6 milyar TL oldu! 

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesinde Arsa Satışı Karşılığı Şirket Yüklenici Payı Toplam Gelirinin, 3 milyar 623 milyon 870 bin 437 liraya yükseldiğini açıkladı. 

Pasifik GYO'dan Merkez Ankara açıklaması! Toplam gelir 5.1 milyar TL'ye yükseldi! 

Pasifik GYO'nun Merkez Ankara'daki Arsa Satışı Karşılığı Şirket Yüklenici Payı Toplam Geliri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut için sözleşme, yüklenici TURGUT Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 27 Eylül 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yüklenici Karpem İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım ile ilgili merak edilen bütün detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap projesi başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap projesinin yer teslimi yüklenici Mesa Mesken'e 14 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

Köy Zekeriyaköy'ün toplam geliri 239.9 milyon TL'ye artırıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden olan KÖY projesinde Yüklenici ile yapılan Sözleşmeye Ek-20 No.lu Protokol ile Arsa Satışı Karşılığı Asgari Şirket Payı Toplam geliri 201 milyon 310 bin 950 TL'den 239 milyon 972 bin TL'ye artırıldı.

bjk stadı Yüklenici firma Haberi

bjk stadı Yüklenici firma



Beşiktaş ile Spor Genel Müdürlüğü arasında önceki gün imzalanamayan protokolün perde arkasını AKŞAM açıklıyor. Devlet, Siyah-Beyazlılar’dan Vodafone Arena’nın yapabileceğinin güvencesini istedi. Beşiktaş da önce paranın, ardından da ihalayi kazanan firmanın güvenirliliğini garanti edecek. Ankara’da Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile bir araya gelen Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, toplantı çıkışında protokolün imzalanmadığını açıklamıştı.


BELGESİ PROTOKOLDE 


Tarafların anlaşamamasındaki ayrıntının, devletin istediği güvenceden kaynaklandığı öğrenildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Beşiktaş’tan iki noktada güvence istedi. Birincisi, stadı yapabilecek paranın garantiye alınması. Bu noktada, bankalardan kullanılacak kredinin resmi bir yazı ile protokole eklenmesi beklenecek. ikincisi ise ihaleyi kazanacak firmenin yeterliliği sorgulanacak. 


G.SARAY ÖRNEK ALINACAK


Bu konuda da bakanlık, Kartal’dan güvence talep etti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın da bu güvenceyi verdiği ancak evrakları tamamlamak için bir hafta...