28 / 03 / 2024

blue lake satılık

blue lake satılık

Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığıyla yükselen projede 788 adet konut yer alıyor. Blue Lake Küçükçekmece fiyatlar kapsamında metrekare bazında 3 bin 100 dolardan başlıyor.

Blue Lake satılık!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen projede 788 adet daire ve 22 adet bağımsız mağaza yer alıyor. Blue Lake satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Blue Lake iletişim bilgileri!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen proje Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığı imzası taşıyor. Blue Lake iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 598 1 444 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığıyla yükselen proje 40 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Küçükçekmece Blue Lake satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Blue Lake satış fiyatları!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen projede 788 adet konut yer alıyor. Blue Lake satış fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 dolardan başlangıç gösteriyor.

Küçükçekmece Blue Lake iletişim bilgileri!

Toplam 788 adet konutun yer aldığı proje 8 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Blue Lake iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 598 1 444 olarak belirlendi.

Karmen Yapı Blue Lake fiyatları!

Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede 788 adet daire yer alıyor. Karmen Yapı Blue Lake fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 dolardan başlıyor.

Blue Lake satış ofisi iletişim!

Blue Lake satış ofisi iletişim için 0212 598 1 444 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı imzası taşıyan projede konut, işyeri ve mağaza yer alıyor.

Blue Lake Küçükçekmece fiyatları!

Blue Lake Küçükçekmece fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Ön satış süreci devam eden projede 1+0'dan 4+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Blue Lake Küçükçekmece görselleri!

Blue Lake Küçükçekmece görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Küçükçekmece'de yer alan Blue Lake Evleri toplam 778 adet konut ve 27 adet ticari birimden meydana geliyor

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire fiyatlar 522 bin TL'den başlıyor. Proje Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor...

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Blue Lake Küçükçekmece satılık evler!

Blue Lake Küçükçekmece satılık evlerin fiyatları 179 bin dolardan başlayarak değişiyor. Blue Lake projesinde 788 konut ve 22 dükkan yer alıyor...

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!

Toplam 788 daire, 2 blokta 22 ticari üniteden meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları179 bin dolardan başlıyor.

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları!

Blue Lake Küçükçekmece projesinde 1+0’dan 4+1 dublekse kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. İşte, Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları...

Küçükçekmece Blue Lake Evleri satılık!

Küçükçekmece Blue Lake Evleri satılık dairelerin fiyatları 198 bin dolardan başlıyor. Blue Lake Küçükçekmece projesinde 788 daire ve 22 dükkan yer alıyor...

Küçükçekmece Blue Lake Konutları satılık!

Küçükçekmece Blue Lake Konutları satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 200 dolardan başlıyor. Blue Lake Küçükçekmece projesinin Eylül 2017 yılında tamamlanması planlanıyor...

Çiğli MyWay Wins Blue satılık!

Çiğli MyWay Wins Blue satılık ev fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. İnşaat çalışmalarına bu yıl içerisinde başlanacak proje Gözde Grubu imzası ile hayata geçirilecek.

Blue Lake Karmen Yapı satılık!

Toplam 788 adet konutun yer aldığı proje Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Blue Lake Karmen Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Blue Lake satılık!

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükselen projede 788 adet daire ve 22 adet bağımsız mağaza yer alıyor. Blue Lake satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Küçükçekmece Blue Lake satış fiyatları!

Toplam 788 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar konut tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Küçükçekmece Blue Lake satış fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 dolardan başlıyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık daire!

Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığıyla yükselen proje 40 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Küçükçekmece Blue Lake satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık!

İstanbul Fatih Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında hayata geçirilen Küçükçekmece Blue Lake satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

blue lake satılık Haberi

blue lake satılık

Fiyatların konut tiplerine bağlı olarak değişiklik gösterdiği proje toplam 40 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor.


Daire seçeneklerinin 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje Metal Yapı Konut A.Ş. ve Karmen Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor.


Sosyal alanları arasında projede tenis ve basketbol sahaları, fitness, 19 bin metrekare balkon ve teras alanları, çocuk oyun alanları, çatıda 3 havuz, koşu, yürüme alanları, spa, açık havuzlar bulunuyor. 


Toplam 788 adet konut, 22 adet bağımsız mağaza ve işyerinden meydana gelen proje ulaşım bilgisine göre Küçükçekmece Gölü'ne 85 metre yakınlıkta inşa ediliyor.


Blue Lake Küçükçekmece fiyatlar kapsamında metrekare bazında 3 bin 100 dolardan başlıyor ve 5 bin 600 dolara kadar ulaşıyor. 


Tel: 0212 598 1 444

Web: www.bluelake.com.tr

Tülay...