25 / 04 / 2024

BMW X3

BMW X3

BMW X3, her türlü arazi koşuluna meydan okumaya hazır. Sınıfında ilk kez kullanılan yarı otonom sürüş deneyimi, harekete duyarlı komut ve yenilenen xDrive gibi sistemleriyle Yeni BMW X3 heyecan verici bir performansla benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Azmi Kumova, BMW X3 cip aldı!

Posta Ege Gazetesinin haberine göre; Kumova İnşaat'ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Kumova kendine yeni bir BMW X3 model cip aldı. Azmi Kumova arabasını park etmeye çalışırken görüntülendi...

BMW takipçilerine Eylül 2023 sürprizi! Bu iki modelde ağustos fiyatlarıyla yola devam!

BMW, eylül ayı kapsamında X3 ve X7 modellerine zam yapmayacağını açıkladı. Karar, BMW takipçilerinde sevinçle karşılanırken, bu modellere yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

BMW X Serisi’ne akılalmaz zam geldi! İşte güncel BMW X Serisi fiyatları...

BMW’den X Serisi’nden bir modele sahip olmak isteyenlere kötü bir haber geldi. BMW; X1, X2, X3 ve X7 modellerine zam yaptığını duyurdu. BMW’den gelen bu haberin ardından bu modellerin yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

BMW’den son dakika zammı! 3 modele birden üst üste zam geldi!

BMW; İX, İX1 ve İX3 modellerine zam yaptığını duyurdu. Ağustos ayı kapsamında gelen zamların ardından bu modellerin yeni fiyatları merak konusu oldu.

BMW İX Serisi’nde şok fiyat! En ucuz İX modeli belli oldu!

BMW’nin İX Serisi kapsamında yer alan İX, İX1 ve İX3 modellerinin yeni fiyatları açıklandı. Aynı zamanda, en ucuz İX modeli de belli oldu.

BMW X Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı! BMW X Serisi’ne zam geldi mi?

Türkiye’de en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, X Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. Bu kapsamda; X1, X2 ve X3 modellerine zam gelip gelmediği merak ediliyor.

BMW İ Serisi’nde çılgın fiyat! BMW İ Serisi’nin fiyat listesi açıklandı!

BMW; İ4, İ7, İX1 VE İX3 modellerinin yeni fiyatını takipçileriyle paylaştı. BMW’nin tüm modellerinin yeni fiyatını merak edenlerin resmi internet sitesinden öğrenebileceği belirtildi.

Sahibine lüks ve sportif bir yaşam tarzı sunan BMW X3 bayilerde! Yüksek performansı yaşamak için acele edin

BMW X3, birçok güvenlik özelliği ile donatılmıştır. Örneğin, araçta ön çarpışma uyarısı, şerit takip sistemi ve adaptif hız sabitleyici gibi sürüş yardımı sistemleri bulunmaktadır. BMW, otomotiv endüstrisinde saygın bir markadır. İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Markanın ruhunu en iyi yansıtan araç BMW X3'e Nisan zammı geldi mi? İşte 04 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW'nin X3 modeli için çok az değişiklik görüyor. Uzaktan yakın anahtarı olmadan giriş sistemi bundan böyle seride standart hale gelmiş ve isteğe bağlı Premium paket artık iDrive bilgi-eğlence  sistemi için hareket kontrollerini içermez. Peki BMW X3 04 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

BMW X3 Mart ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi

Konfor: Geniş ve lüks bir iç mekana sahip olan BMW X3, sürücü ve yolcuları rahat ettirmek için birçok konfor özelliği sunuyor. Bu özellikler arasında koltuk ısıtma,  otomatik klima kontrolü ve panoramik cam tavan bulunuyor. Peki 10 Mart 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

BMW X3 Şubat ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

BMW X3 çeşitli ve uyum sağlayan aksesuarlarıyla yine herkesin beğenisini alarak takdirleri topladı. Peki 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Yeni BMW İX3’ün şubat ayı fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? 16 Şubat 2023 fiyat listesi

Tamamen elektrikli yeni BMW İX3’ün şubat ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW İX3’ün özellikleri neler? BMW İX3 kaç TL? İşte 16 Şubat 2023 fiyat listesi...

BMW'nin X serilerinde Şubat zammı ne kadar? BMW X1-X2-X3 2023 09 Şubat fiyat listesi

Kendisine has tarzıyla BMW'nin X serileri dolduruyor. BMW X2'nin spor modeline 73.000 TL, Edition modeline 80TL'lik Şubat zam yapılırken  alıcıları ise X1-X2-X3 fiyat listesini merak ediyor.  İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

Sessiz güç BMW X3-İX3 2023 fiyatları araştırılıyor! İşte 2023 08 Şubat fiyat listesi

BMW serilerinin belki de en çok tutulan modellerinden olan X3-İX3 özellikleri ve fiyatları merak ediliyor. Kalitesi ile kendini yıllardır kanıtlamış BMW  modellerinin SUV versiyonları lüx görüntüsü ile de ön plana çıkıyor. Peki BMW X3-İX3 özellikleri ve fiyatları nedir?

BMW X3 Haberi

BMW X3

Yeni BMW X3, iç tasarımı, yeniden tasarlanan parlak siyah kaplama şeritlere sahip merkez konsolu ve klima sisteminin yeni kumandasıyla etkileyici bir görünüme kavuşuyor. Daha fazla konfor ve sezgisel kullanım alanı sunan spor koltuklarda standart olarak Perfore Sensatec deri kullanılırken 12,3 inç büyüklüğündeki yeni gösterge paneli ve kontrol ekranı ile Yeni BMW X3 fark yaratıyor.

BMW X3, 170 bg güç ve 250 Nm tork yaratan 1.6 litre turbo benzinli sDrive20s ve 190 bg güç ve 400 Nm tork yaratan 2.0 litre turbo dizel xDrive 20d motor seçenekleriyle satılıyor. Her iki seçenekte de 8 ileri otomatik şanzıman dikkat çekiyor.

BMW X3 sDrive20s arkadan itişli olurken, BMW X3 xDrive20d ise 4 tekerlekten çekiş sistemi ile geliyor.

BMW X3 sDrive20s 0'dan 100 km'ye ortalama 9.1 saniyede...