26 / 04 / 2024

bodrum altyapı sistemi

bodrum altyapı sistemi

Bodrum'da, Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu isale hattında patlama meydana geldi.. Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlama nedeniyle bölgedeki bir otelin lojmanının bahçesi de su doldu

Elektronik Beton İzleme Sistemi 432 bin 797 yapıda kullanıldı! İnşaat betonunda çipli takip dönemi!

Beton kalitesinin çip yardımıyla elektronik ortamda denetlenmesi için oluşturulan ve teknolojik altyapısını AselsanNET'in oluşturduğu Elektronik Beton İzleme Sistemi, 432 bin 797 yapıda kullanıldı. İşte sistem ile ilgili detaylar...

Afetler için Ulusal Mobil Uyarı Sistemi devreye girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "SMS/JRT altyapısı ülke geneline kısa sürede acil durum SMS'i gönderebilecek seviyeye çıktı ve Ulusal Mobil Uyarı Sistemi (UYARSİS) çalışmalarını başlattık, yapacağımız son bir düzenlemeyle devreye alacağız." diye konuştu.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Vatandaşlara kritik uyarı: Bodrum ve kömürlükleri kontrol edin!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, binalarının riskli olduğunu düşünen vatandaşların bodrum katları, hiç girilmeyen, kömürlük kısımlarını kontrol etmesi gerektiğini söyledi.

Uzundere'deki dönüşüm için 'galeri' sistemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında altyapı için 'galeri' sistemi uygulanmaya başlayacak.

Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nde yatırımcının hakları güvence altında!

Gayrimenkul Sertifika Sistemi, farklı gelir gruplarından yatırımcıları aynı projede buluşturarak konutlarda pay sahibi olma şansı sunuyor. Sena Apak, Gayrimenkul Sertifika Sistemi'nin hukuki altyapısını, ihraççıların ve sertifika almak isteyen yatırımcıların izlemeleri gereken yolları anlatıyor:

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Denizli Çivril'e altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril'in Emirhisar Mahallesi'ne modern bir altyapı sistemi kazandırmak için 20 bin metre kanalizasyon hattı ve 10 bin metre içme suyu hattı yapıyor.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik altyapı yatırım yapılacak!

Bodrum'da özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu ve altyapı sorunları bölge halkını canından bezdirdi. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen sorunlarla ilgili, "Sorunun köklü bir şekilde çözülmesi için çalışıyoruz. 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yolda" dedi

Akıllı kentlerin bilişim altyapısı kuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, akıllı kentler konsept projeleri arasında gerçekleştirdiği "Bulut Kent Bilgi Sistemi" ile tüm belediyelere bilişim altyapısı sağlıyor.

Bodrum İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Bodrum'da vatandaşların başvurularını takip edebilmeleri için “Bilgilendirme SMS Sistemi” kuruldu. Sistem, müdürlüğe yapılan her başvuru ile ilgili gerçekleştirilen işlemlerin tüm aşamalarını evre evre başvuru sahiplerine bildirecek.

Düzce'nin altyapısı veri tabanına işlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan "Akıllı Kentler-Bulut Kent Bilgi Sistemi" uygulamasıyla Düzce'nin altyapısı veri tabanına işlenecek. Yeni uygulamayla belediyeler hem zamandan hem de bütçeden tasarruf edecek.

bodrum altyapı sistemi Haberi

bodrum altyapı sistemi

Bodrum'da, Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu isale hattında patlama meydana geldi.


Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kaynar mevkisinde, DSİ'ye ait içme suyu ishale hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.


Patlama nedeniyle karayolda bir süre araç trafiği aksadı. Şiddetli su akıntısı karayolundan ilerleyerek bölgedeki bir otelin personel lojmanı bahçesine doldu. Yol kenarındaki asfaltın bir bölümü de çöktü.


Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) ekipleri, patlamanın olduğu bölgeye gelerek onarım çalışmalarına başladı. 


Akan su nedeniyle denizin çamurla kaplandığı patlamanın ardından trafik ekipleri, Bodrum-Milas karayolunda güvenlik önlemi...