20 / 04 / 2024

bodrum altyapı sorunu

bodrum altyapı sorunu

Bodrum'da, Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu isale hattında patlama meydana geldi.. Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlama nedeniyle bölgedeki bir otelin lojmanının bahçesi de su doldu

Bodrum'da kaçak yapı sorunu büyüyor! İzinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var!

Bodrum'da artan nüfusla beraber kentleşme sorunu büyüyor. Kentte izinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var. 

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Bodrum’da belalı kaçak yapılaşma sorunu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’daki belalı kaçak yapılaşma sorununu anlattı. Aras, kaçak yapılaşmayla mücadele içinde olduklarını açıkladı.

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

Vatandaşlara kritik uyarı: Bodrum ve kömürlükleri kontrol edin!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, binalarının riskli olduğunu düşünen vatandaşların bodrum katları, hiç girilmeyen, kömürlük kısımlarını kontrol etmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalar başladı. Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Ordu Reşadiye'de altyapı sorunu çözüldü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, Reşadiye Caddesi’nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest borularını yeniledi.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözüldü!

Adıyaman Belediyesi şehrin göbeğindeki üç mahallenin kesiştiği alanda bulunan İlyas Deresi’ndeki ıslah çalışmalarını tamamladı.

İzmir'de altyapı sorunu büyüyor!

AK Partili Doğan, İzmir’de 3 gün süren yağışların ardından Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZSU’ya tepki gösterdi.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Adıyaman Belediyesinin şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Atatürk Bulvarı kuzey servis yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

bodrum altyapı sorunu Haberi

bodrum altyapı sorunu

Bodrum'da, Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu isale hattında patlama meydana geldi.


Alınan bilgiye göre, Bodrum-Milas karayolu Kaynar mevkisinde, DSİ'ye ait içme suyu ishale hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.


Patlama nedeniyle karayolda bir süre araç trafiği aksadı. Şiddetli su akıntısı karayolundan ilerleyerek bölgedeki bir otelin personel lojmanı bahçesine doldu. Yol kenarındaki asfaltın bir bölümü de çöktü.


Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) ekipleri, patlamanın olduğu bölgeye gelerek onarım çalışmalarına başladı. 


Akan su nedeniyle denizin çamurla kaplandığı patlamanın ardından trafik ekipleri, Bodrum-Milas karayolunda güvenlik önlemi...