25 / 04 / 2024

bodrum areon evleri

bodrum areon evleri

Areon Bağ Evleri'nin ikinci etabı olarak hayata geçirilecek olan Areon Bağ Evleri Residence'ta teslimler 2015 yılında gerçekleşecek. Projede 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Bodrum Areon Bağ Evleri'nin satışları tamamlandı!

Areon Evleri Bodrum'da satışlar tamamlandı, projede fiyatlar 90 bin liradan başlıyordu

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları!

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları minimum 195 bin TL'den başlıyor. Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Turkuaz Evleri projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde yılbaşına özel kampanya!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri için hazırladığı bol alternatifli kampanyasıyla yeni yıla Bodrum’da yazlık sahibi olarak girmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız 120 ay taksit imkanı!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde Kurban Bayramı kampanyası!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Bodrum Areon Boğaziçi Evleri 300 bin TL'den satışta!

Habertürk Gazetesi yazarı Esin Tümer, bu haftaki yazısında Bodrum'da inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi. İşte Tümer'in o yazısı...

Bodrum Boğaziçi Evleri ödeme planı!

Bodrum Boğaziçi Evleri projesinde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor. Areon Boğaziçi Evleri projesinde aylık taksitler 950 TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

bodrum areon evleri Haberi

bodrum areon evleri

Areon Yapı tarafından hayata geçirilen Areon Bağ Evleri projesinin ikinci etabı olarak inşa edilen Areon Bağ evleri Residence'ın inşaat çalışmaları 2013 yılının son aylarında başlayacak. 


Areon Bağ Evleri Residence projesi Bodrum'da inşa ediliyor. Projede 1+1 ve 2+1 dubleks konutlar yer alıyor. Konutların büyüklükleri ise 44 metrekareden başlıyor.



Bodrum Bağ Evleri Residence projesinde 1+1 daireler 90 bin TL, 2+1 dubleks daireler 185 bin TL'den satılıyor. Projede 15 bin TL peşinat ödendiği taktirde geri kalan tutar konut bedeline göre taksitlendiriliyor.


Havalimanına 10 kilometre uzaklıkta konumlandırılan Bodrum Areon Bağ Evleri Residence projesi Bodrum-Milas yolunun kenarında kalıyor.


0252 374 60 25

0216 550 00 65

www.areonbagevleri.com

Esra Nur...