26 / 04 / 2024

bodrum bina boyları

bodrum bina boyları

Bodrum'da bina boylarının yükseldiği Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum İstanbul’dan daha fazla rantın olduğu bir bölge." dedi. 

Bodrum'daki 10 bin bina için flaş karar: Protokol imzalandı!

Bodrum Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Bodrum’da 10 bin binanın depreme karşı dayanıklılığında inceleme yapacak. Peki neler değerlendirilecek?

Bodrum'da kaçak yapı sorunu büyüyor! İzinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var!

Bodrum'da artan nüfusla beraber kentleşme sorunu büyüyor. Kentte izinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var. 

Bodrum’da yapılacak liman projesine tepki!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Turgutreis Mahallesi'ndeki Günbatımı plajına Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca yapılacak dört katlı bina ve liman projesine çevreciler tepki gösterdi...

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 18.3 milyon TL'ye satılık bina!

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Yahşi Mahallesi, 135 ada 4 parselde yer alan binayı 18 milyon 329 bin 738 TL'ye satıyor...

Bodrum Odak Tatil Köyü yıkıldı!

Tatil merkezi Bodrum'un Turgutreis ilçesinde bulunan 52 bina 104 bağımsız bölüm olan Odak Tatil Köyü, devre mülk tapusu olan hak sahiplerine haber vermeden yıkıldı. Binin üzerinde yurttaş ise mağdur olduğunu iddia etti.

Bodrum'da bina boyları yükseldi!

Bodrum'da bina boylarının yükseldiği Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum İstanbul’dan daha fazla rantın olduğu bir bölge." dedi. 

Kabataş Martı Projesi'nde bina boyları 7,5 metreyi geçmeyecek!

Kabataş’ta inşası devam eden "Martı Projesi" olarak bilinen Kabataş Meydan ve Transfer Merkezi'nin 2018 yılının sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

Bodrum'da 32 bina ağır hasarlı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ege Denizi'nde yaşanan deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Bodrum'da ağır hasarlı 32 binanın bulunduğunu söyledi.

Çarşamba Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

Çarşamba Belediyesi tarafından Orta Mahalle'deki bodrum + 7 katlı bina 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak..

Kaplan İnşaat'tan Bodrum'a Yeşil Ev Projesi!

Kaplan İnşaat güvencesiyle, Bodrum’da ilk kez uygulanan “Yeşil Ev Projesi” bölgede ilk olma özelliğini taşıyor. Bina kendi enerjisini üreten, çevreci teknolojisiyle bölgede model olacak.

Bodrum'da icradan 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bodrum1. İcra Dairesi, Muğla Bodrum'da bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. 3 katlı ana bina, misafir evi, bakıcı evi, yüzme havuzu, çocuk parkı, tenis kortu alanından meydana gelen gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Bodrum'da icradan 8.5 milyon TL'ye 3 bina!

Muğla Bodrum'da bulunan 3 bina, Bodrum 2. İcra Dairesi tarafından 19 Ağustos 2015 günü saat 11:00 ile 11:25 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Sakarya'da hala eksik malzeme ile bina yapıldığı belirlendi!

Sakarya'da hala eksik malzeme kullanan, kat yüksekliğine uymayan ve projelere aykırı bina yapanlar tespit edildi. 5 projede bodrum kat yüksekliklerinin fazla uygulandığı, 2 projede farklı beton sınıfı dökümü yapıldığı görüldü.

bodrum bina boyları Haberi

bodrum bina boyları

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan EMITT'te bu yıl yüzler gülüyor… Geçen yıl yabancı turist sayısındaki azalışı yerli tatilcinin büyük ölçüde kapattığını söyleyen turizmciler 2018'den daha umutlu… İstanbul Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde devam eden 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon turizm beklentileri ve Bodrum kıyılarındaki imar tehdidiyle ilgili Sözcü'den Hande Zeyrek'e konuştu. 2017'yi turizmde yüzde 40'lara varan bir düşüşle kapattıklarını söyleyen Kocadon “Türkiye geneline baktığımızda en iyi turizmi yine Bodrum yaptı” dedi.


AÇIĞI ANADOLU İNSANI KAPATTI

Fuarın ilk iki günün turizmin profesyonellerine yönelik olmasına rağmen enerjinin çok yüksek olduğunu belirten Kocadon, “Tabii ki yurtdışı turizminde yüzde 40'lara varan bir düşüş yaşadık. Ama mücadelemizi bırakmadık. Tanıtım ataklarımızı her zaman...