26 / 04 / 2024

bodrum bodrum ulaşım

bodrum bodrum ulaşım

Bodrum’un en keyifli ve huzurlu bölgesi Yalıkavak Tilkicik koyunda özel konseptli “BodrumBodrum” konut projesi örnek villaları konfor ve huzurun yeni adresi...

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Bodrum Gümüşlük Pera Evleri fiyat!

Perataş İnşaat tarafından inşa edilen Gümüşlük Pera Evleri 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje Bodrum Gümüşlük'te yer alıyor. İşte Bodrum Gümüşlük Pera Evleri fiyat...

Bodrum Gümüşlük Houses fiyat!

Gümüşlük koyuna manzarasına hakim Bodrum Gümüşlük Houses projesinde son 12 adet konut kaldı. Proje Berggruen Holdings tarafından yapılıyor. İşte Bodrum Gümüşlük Houses fiyat..

Bodrum'um ulaşım sorunu çözülüyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum İlçesinde sorumluluğunda olan yollarda vatandaşların yıllardır yaşadıkları ulaşım sorununu sona erdiriyor.

Bodrum Gümüşlük ASKO 58 Evleri'ne iskan alındı mı?

Yeminli Mali Müşavir Fuat Bergansa, Bodrum Gümüşlük ASKO 58 Evleri'nde 80 metrekare yerine 46.24 metrekarelik daireler için inşaat ruhsatı alındığını iddia etti. Bergansa "Binalar için iskan alınamadı" dedi.

Solemar Adabükü ulaşım!

Solemar Adabükü ulaşım bilgilerine göre proje, Muğla Bodrum Adabükü lokasyonunda bulunuyor. Konutların büyüklükleri 103 metrekareden başlangıç gösteren projede 36 ay taksit imkanıyla ödeme yapılabiliyor.

Mirage Marina Bodrum ulaşım!

Bodrum’da hayata geçirilen Mirage Marina Bodrum projesi 4 bin 600 metrekarelik arsa alanda yükseliyor. Mirage Marina Bodrum ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek.

Muğla Port Kazıklı ulaşım!

Muğla Port Kazıklı ulaşım bilgilerine göre proje Milas Merkeze 15 kilometre, İzmir-Bodrum anayoluna 6 kilometre,Bodrum Havaalanı'na 37 kilometre, Didim’e 26 kilometre, Akbük’e 8 Kilometre, Bodrum merkeze 20 deniz mili kadar uzaklıkta yükseliyor.

Fulya Sözer, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü oldu!

Uzun yıllar otelcilik alanında görev yapan Fulya Sözer, Şubat 2015 itibariyle Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü olarak atandı.

Kestel Cihanpark Rezidans ulaşım!

Sait Zorlu İnşaat imzası ile Bursa Kestel'de hayata geçirilen proje Kestel Cihanpark bodrum kattan üst kat dublekse kadar çeşitli daire tipi seçenekleri sunuyor. Kestel Cihanpark Rezidans ulaşım bilgileri haberimizde mevcut.

Sultanlar Yapı Kartal projesi ulaşım!

5 bodrum + 37 katlı tek bloktan meydana gelen Sultanlar Yapı Kartal projesi ulaşım bilgileri dahilinde projenin İstanbul Anadolu yakası Kartal Soğanlık bölgesinde yaşama geçirildiğini söyleyebiliriz. Proje, 7 bin 419 metrekare alana sahip...

Bodrum Gümbet Evleri ulaşım!

13 adet parsel üzerinde konumlanan Bodrum Gümbet Evleri ulaşım bilgilerine göre projenin Muğla-Bodru-Gümbet'te inşa edildiğini söylemek mümkün. İbak İnşaat projesi olarak hayata geçirilen projede konut satışlarına devam ediliyor...

Bodrum Datça arası feribot ulaşımına izin çıktı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından çalışma ruhsatı düzenlenen feribot seferleri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın Bodrum Feribot A.Ş.’ye hat izni vermesi ile 3 adet arabalı feribotla hizmete başladı.

bodrum bodrum ulaşım Haberi

bodrum bodrum ulaşım

Yalıkavak’ta yamaçtan denize sükûnetle kurgulanmış, denize sıfır, ait olduğu coğrafyanın tüm doğallığı ile vurgulandığı, özgün mimari tasarımı kadar konumu ile de eşsiz nitelikte olan “BodrumBodrum” konut projesi örnek villalarıyla Bodrum’ un gözdesi oluyor.


Turizm ve inşaat alanında; Radisson Blu Conference & Airport Hotel Istanbul, W İstanbul, Ajia Hotel, West Blocks ve Akaretler Sıraevler gibi önemli projelerin inşaatı ve renovasyonuna imza atan Bilgili Holding, “BodrumBodrum” projesiyle yepyeni bir hayat düşleyenler için doğa ile tasarımı ustalıkla buluşturuyor. 


Taşın, ahşabın ve gölgenin maharetle bir araya geldiği, doğanın enerjisi ile harmanlanmış bir konsepte sahip olan bu eşsiz projede; dekorasyonuyla farklı tarzlarda yaşam stili sunan villalar ile iç mimari tasarımı Arif Özden ve Tanju Özelgin imzası taşıyan örnek villa, Bodrum’ un en huzurlu adresinde beğeninize sunuluyor.


Yalıkavak...