29 / 03 / 2024

bodrum ev projeleri

bodrum ev projeleri

Denizi, kumu ve tertemiz havası ile tatilcilerin göz bebeği olan Bodrum satılık ev fiyatlarını araştırdık. İşte 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla Bodrum satılık ev fiyatları...

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 

TOKİ o illerdeki projeleri için beklenen tarihi açıkladı! Ucuz ev bekleyenler dikkat! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeleri için beklenen tarihi açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte şehir şehir o projeler...

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Burak Yılmaz Bodrum'dan ev aldı!

Başarılı futbolcu Burak Yılmaz Bodrum'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı. A Milli Futbol Takımı yıldızı Yılmaz son olarak Bodrum'dan ev aldı.

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Burcu Biricik, Bodrum'dan ev bakıyor!

Son zamanlarda dizilerde sıkça ismi duyulan ünlü oyuncu Burcu Biricik, gayrimenkul yatırımı yapmak için harekete geçti. Biricik, Bodrum'dan ev bakmaya başladı. 

Bodrum konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte Bodrum konut projeleri 2021...

Bodrum'da çocuklu ailelere ev kiralanmıyor!

Pandemi sonrasında kalabalık şehirden kaçmak isteyenlerin ilk tercih yerlerinden biri olan Bodrum'da kira fiyatları arttı. Bununla birlikte ev sahiplerinin kiracı tercihi de değişti. Ev sahipleri artık çocuklu ailelere ev kiralamıyor. 

bodrum ev projeleri Haberi

bodrum ev projeleri

Tatilcilerin göz bebeği olan Bodrum'daki satılık ev fiyatlarını araştırdık. Denizi, kumu ve tertemiz havası ile sadece yerli değil yurtdışında da bir çok tatilciyi ağırlayan bölgede birbirinden seçkin villa ve daire projeleri yer alıyor. Sadece yaz ayları değil 4 mevsim yaşama uygun şekilde tasarlanan bu projeler lükste ve konforda kışlık evleri bile zorluyor...Yüzme havuzundan, spor salonuna, güvenliğinden saunasına kadar ihtiyaç duyabileceğiniz tüm imkanları içinde barındıran Bodrum konut projeleri sizlere sadece yaz aylarında değil ömür boyu tatil tadında bir yaşam vaat ediyor. 


Satışlar avro üzerinde yapılıyor

Bodrum'da hayata geçirilen projelerin çoğunluğu müstakil villalardan oluşuyor. Konutların hemen hepsi avro üzerinde satışa sunuluyor. Bodrum satılık ev fiyatları ise 345 bin TL'den başlıyor. İşte tüm detayları ile Bodrum satılık ev fiyatları....