23 / 04 / 2024

bodrum rus yatırımları

bodrum rus yatırımları

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Bodrum'a yatırım yapanlar kazanacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Çağlar, "Bodrum'da markalar açısından önemli hareketlilik yaşanıyor. Markalı konut üreticileri, lüks otel zincirleri, özel okullar ve hastanelerin özel adresi haline dönüşen Bodrum'da, birçok lüks marka, ilk yatırımlarını buraya gerçekleştiriyor" dedi...

Bodrum gayrimenkul yatırımcılarının radarında!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'daki otel ve gayrimenkul yatırımlarından bahsetti. Bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının radarında olduğunu söyleyen Çağlar, ''Halihazırda Bodrum'da 7 milyar dolarlık yatırım söz konusu'' diye konuştu.

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!

Geçen haftalarda Bodrum'da yaşanan deprem vatandaşları korkutmuştu. Şimdilerde ise bölgede hayat normale döndü. Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor.

Bodrum otel yatırımlarının gözdesi oldu!

Türkiye turizmde zor günler geçirse de otel yatırımları son sürat devam ediyor. Özellikle dünyaca ünlü tatil beldelerinden olan Bodrum çok büyük otel zincirlerini çekmeye başladı.

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor!

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Muğla Bodrum, Kızılağaç Köyü İçmeler Mevkii'nde bulunan araziyi 49 yıllığına alan Martı GYO; bölgeye bir turizm kompleksi inşa etmeyi hedefliyor.

Bodrum'da turizm yatırımları giderek büyüyor!

Bodrum önemli yatırımlarla giderek büyüyor. Yollar tamamlandı, çizgileri bile çekildi. Artık çift şeritli yollarla çok rahat şekilde ulaşabiliyorsunuz Bodrum'a. Yıllarca sıkıntısı çekilen belde yollarının çoğu asfaltlandı...

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmiyor!

Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, turizm sektöründe yatırımların arttığını söyledi. Yerli yabancı birçok yatırımcı İstanbul'dan Sivas'a, Diyarbakır'dan Bodrum'a 5 yıldızlı otel satın alma veya inşa etme atağına kalktı.

BLG Bodrum Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Bodrum Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk, Sevil Temo tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

bodrum rus yatırımları Haberi

bodrum rus yatırımları

2020'de başlayan koronavirüs salgını, tüm sektörlerde olduğu gibi, turizmde de geçmiş yıllara göre büyük kayıplara neden oldu. Sputnik News'ten Maksim Durnev'in haberine göre; Türkiye ekonomisi için, turizm gelirlerinin yaşamsal önemde olduğu biliniyor. Türkiye’de turizm sektörü, 2021'de, bir önceki yılda yaşanan kayıpları geri almanın yollarına bakıyor. Türkiye’nin en popüler tatil bölgelerinden Bodrum’da da 2021 yaz sezonu için, çalışmalar yoğunlaştı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bugüne kadar yaşanan krizlere rağmen, ayakta durmayı başardıklarına dikkat çekerekn, 2020’de Avrupalı orta sınıfın yerini Rusya ve Ukrayna’dan gelen turistlerin aldığını belirtti. Aras, 2021 yaz sezonunda da aynı beklentide olduklarını dile getirdi. “İngiltere’den, Almanya’dan olumsuz haberler geliyor Türkiye için” diyen Bodrum Belediye Başkanı, 2020’ye göre, Rus turistin Bodrum’a üç kat yüksek talep gösterdiğini de belirtti. 

İşte Bodrum...