20 / 04 / 2024

bodrum turizm yolcu gemileri

bodrum turizm yolcu gemileri

Bodrum’a sezonun ilk turist kafilesi Malta Bayraklı 'Thomson Spirit' isimli yolcu gemisi ile geldi. Yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte gelen yolcu gemisi ilçeye hareketlilik getirdi...

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Bodrum’da 1.1 milyon metrekarelik arazinin imara açılmasına tepki!

Gözde turizm kenti Bodrum'da 1,1 milyon metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla imara açıldığı açıklandı. İlçe sakinleri dahil olmak üzere, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve STK'lar duruma tepki gösterdi.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

bodrum turizm yolcu gemileri Haberi

bodrum turizm yolcu gemileri


Muğla’nın Bodrum ilçesine sezonun ilk turist kafilesi deniz yolu ile geldi.


Bodrum’a sezonun ilk turist kafilesi Malta Bayraklı 'Thomson Spirit' isimli yolcu gemisi ile geldi. Yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte gelen yolcu gemisi ilçeye hareketlilik getirdi. İlçeye giriş yapan yaklaşık bin turist bol bol alışveriş yapıp esnafın yüzünü güldürdü. 214 metre boyunda ve 28 metre genişliğindeki dev yolcu gemisi Thomson Spirit’den, inen yolcular ilçede bulunan turistlik ve kültürel yerleri de gezmeyi ihmal etmedi. 5 yıldızlı yolcu gemisinin buradan sonraki durağının ise Yunanistan olduğu öğrenildi.



Muğla...