20 / 04 / 2024

bodrum villa kiralama

bodrum villa kiralama

Koronavirüs pandemisiyle beraber Bodrum’da emlak fiyatları 3 katı arttı. Aylık kirası 1 milyon TL’ye ulaşan lüks villalar, ünlüleri de kaçırdı. 

Bodrum'da kiralık villalara talep arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağında şehirden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Bodrum'a akın etti. Öyle ki ilçede bulunan kiralık villalarda yer kalmadı.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

Kiralık villalarda en çok tercih edilen yerler belli oldu!

Yeni Nesil Tekne ve Villa Kiralama Platformu Tatildekiralacom üyelerinin tercihlerini belirleyerek tatil trendlerini duyurdu. 

Villa kiralamada en popüler 3 ilçe hangisi?

4 binden fazla kiralık villa seçeneği ile Türkiye'nin en büyük villa kiralama platformu olan TatildeKiralacom, 2021'in ilk yarısında en çok tercih edilenleri belirledi.

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

bodrum villa kiralama Haberi

bodrum villa kiralama

Pandeminin ilk zamanlarında Bodrum'un nüfusu artmış, koronadan kaçmak isteyenlerin sığınağı olmuştu. Kalabalık, eski kışlara göre daha da artan Bodrum'da trafik İstanbul'dan daha fazla...

Takvim'den Özgür Aras'ın haberine göre; yaz sezonunun başlamasıyla "Bodrum'da kiralar üçe katladı", "Bodrum'da satılık ev fiyatları fırladı", "Bodrum'da ev kalmadı" gibi manşetleri de sık sık görür olduk. Pandemi sonrası, insanların izole yaşam tercihi sadece Bodrum'u değil, sahile kıyısı olan tüm şehirlere göçü artırdı.

Tatil yapmak isteyenlerin otel yerine kiralık villaları tercih etmesi, yazlıkçıların şehir hayatına geri dönmemesi, Bodrum'un nüfusunu daha da artırdı. Koronavirüs nedeniyle yazlık evlere talebin artması fiyatları da yükseltti. Bodrum'da lüks villaların aylık kirası 350 bin TL'ye ulaşırken, sezonluk kiralamalar 1 milyon TL'ye kadar çıktı.

ÇEŞME'Yİ SOLLADI

Her yaz gündem olan "Bodrum mu, Çeşme...