26 / 04 / 2024

bodrum yabancı yolcu gemisi

bodrum yabancı yolcu gemisi

Bodrum’a sezonun ilk turist kafilesi Malta Bayraklı 'Thomson Spirit' isimli yolcu gemisi ile geldi. Yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte gelen yolcu gemisi ilçeye hareketlilik getirdi...

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Yabancıların kiralık yazlık talepleri katlandı!

Bodrum’da emlak piyasası oldukça hareketli seyrediyor. Döviz kurlarında yaşanan artış sebebiyle yabancılar, Bodrum’a akın ediyor. Peki Bodrum'daki emlak piyasasını neler bekliyor?

Yabancılar gayrimenkul yatırımında Bodrum'u tercih ediyor!

Yabancı vatandaşların Türkiye'de gayrimenkul yatırımları arttı. Özellikle Rus ve Ukraynalı vatandaşlar son zamanlarda Bodrum'dan ev almaya başladı. 

Bodrum'a 300 milyon dolarlık konut ve otel yatırımı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şehirde artık çok sayıda yabancının yatırım yaparak yaşamaya başladığını söyledi. Aras, Rusların Bodrum´da yaklaşık 300 milyon dolarlık yatırım planlandığından bahsetti.

Bodrum'da konut satışları yüzde 83.1 arttı!

Bodrum'a yabancı ve yerli yatırımcıların pandemiye rağmen ilgisi devam ediyor. İlçe merkezinde konut satışları Haziran-Ağustos döneminde yüzde 83.1 arttı. 

Bodrum yerli ve yabancı konut yatırımcılarının gözdesi!

Bodrum, pandemiye rağmen yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. İlçede gayrimenkulden otele, hastaneden hizmet sektörüne farklı alanlarda devam eden yatırımların büyüklüğü 5 milyar dolar oldu.

Yabancı konut yatırımcılar Bodrum'u sevdi!

Markalı konut üreticileri ve lüks otel zincirlerinin ardı ardına projelerin inşa edildiği Bodrum, yabancıların da gözdesi oldu. Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, Muğla’da tapu alan yabancı sayısının 19 bini geçtiğini söyledi.

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Yerli ve yabancı firmalar Bodrum'da devamlı otel yapıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Bodrum’a devamlı otel yatırımı yapıyor. Ancak Bodrum’da yapılan yazlık konut ve özellikle otel sayıları ve yatak sayıları bilinemiyor...

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.

Bodrum'a 21 yeni otel geliyor!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Şehir, dünyaca tanınır hale gelmesi yabancı markaları da buraya taşıyor.

Keller Williams Bodrum açıldı!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yabancı menşeli firmalar pazardaki hakimiyetlerini her geçen yıl biraz daha artırırken, Keller Williams Bodrum’daki yeni bölge müdürlüğü binasını hizmete sundu.

bodrum yabancı yolcu gemisi Haberi

bodrum yabancı yolcu gemisi


Muğla’nın Bodrum ilçesine sezonun ilk turist kafilesi deniz yolu ile geldi.


Bodrum’a sezonun ilk turist kafilesi Malta Bayraklı 'Thomson Spirit' isimli yolcu gemisi ile geldi. Yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte gelen yolcu gemisi ilçeye hareketlilik getirdi. İlçeye giriş yapan yaklaşık bin turist bol bol alışveriş yapıp esnafın yüzünü güldürdü. 214 metre boyunda ve 28 metre genişliğindeki dev yolcu gemisi Thomson Spirit’den, inen yolcular ilçede bulunan turistlik ve kültürel yerleri de gezmeyi ihmal etmedi. 5 yıldızlı yolcu gemisinin buradan sonraki durağının ise Yunanistan olduğu öğrenildi.



Muğla...