25 / 04 / 2024

bodrum yeni asfalt çalışması son durum

bodrum yeni asfalt çalışması son durum

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, şantiye alanına yaptığı ziyarette, sona gelinen çalışmaları yerinde inceledi. iş güvenliği uzmanı Esat Kaplan da kendisine son durum hakkında detaylı bilgi verdi.

Bodrum Türkbükü'ndeki zeytinlik alana 34.5 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Bodrum Türkbükü'nde yer alan zeytinlik alana 85 odalı yeni otel inşa edilecek. Hebil Bodrum ortaklığı imzası taşıyan otel  85 odalı otel 34 milyon 514 bin TL'ye mal olacak.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

Lucid'in yeni asfalt jeti; "Air Sapphire" Fiyatı dudak uçuklattı!

Tesla'nın en büyük rakibi olarak gösterilen Lucid, özellikleri ve fiyatı ile otomobil piyasasında dengeleri değiştirecek Air Sapphire modelini tanıttı. İşte detaylar...

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Beymen'den Bodrum'a 4 yeni mağaza!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beymen, tatilcilerin gözdesi Bodrum'da 4 yeni mağaza açacak.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.

bodrum yeni asfalt çalışması son durum Haberi

bodrum yeni asfalt çalışması son durum

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yarımada genelinde, üst yapıyı güçlendirmek amacıyla belediye tarafından kurulumuna başlanılan Peksimet bölgesindeki modern yeni asfalt şantiyesini ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Bodrum Belediyesi, yarımadanın hatta çevre ilçelerin de ihtiyacına cevap verebilecek ölçüde, hızlı bir şekilde modern bir asfalt şantiyesi kurmak için çalışmaları başlattı. Çalışmalar kapsamında öncelikle arazinin tesfiyesi yapıldı ve çevresi istinat duvarları ile kaplanarak arazi, plent kurulumu için hazır duruma getirildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait, Bodrum Belediyesi'ne tahsisi yapılan 18 dönümlük alan üzerine kurulacak asfalt plentinin parçaları birleştirilmeye başlandı. 


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, şantiye alanına yaptığı ziyarette, sona gelinen çalışmaları yerinde inceledi. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ile Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar ve iş güvenliği uzmanı Esat Kaplan da Başkan Kocadon'a...