24 / 04 / 2024

boğazlıyan osb inşası 

boğazlıyan osb inşası 

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde inşası planlanan Fuat Oktay Organize Sanayi projesi için bakanlık tarafından 38 milyon 100 bin TL kaynak ayrıldı.

TOKİ’den Yozgat Boğazlıyan’a 394 adet sosyal konut !

TOKİ Yozgat Boğazlıyan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Boğazlıyan'da kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Boğazlıyan’da inşa edilecek ucuz evlerin fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Boğazlıyan!

Yozgat Boğazlıyan'da 21 milyon TL'ye icradan satılık çimento fabrikası!

T.C. Boğazlıyan İcra Dairesi, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Aşağı Mahallesinde yer alan çimento fabrikasını 21 milyon TL'ye satıyor...

Yozgat'ta inşa edilecek OSB için 38 milyon TL kaynak!

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde inşası planlanan Fuat Oktay Organize Sanayi projesi için bakanlık tarafından 38 milyon 100 bin TL kaynak ayrıldı.

The BO Viera’nın inşaatı hızla sürüyor!

BESA Grup, Bodrum’un en büyük projesi olacak şekilde hayata geçirdiği The BO Viera’nın inşaatına hızla devam ediyor.

İstanbul'da yeni yüksek hızlı tren projesinin inşasına başlayacağız!

İstanbul'da yeni yüksek hızlı tren projesinin inşasına başlayacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplam maliyeti 10,5 katrilyon lira olan yüksek hızlı tren projemizin, proje çalışmaları bitti, yakında inşasına başlıyoruz" dedi...

Suriye'nin yeniden inşasına Suudi Arabistan yardım edecek!

ABD Başkanı Donald Trump yaptığı açıklamada Suriye'nin yeniden inşasına yardım için gereken parayı ABD'nin yerine Suudi Arabistan'ın ödemeyi kabul ettiğini söyledi.

Türk Dışişlerinden İsrail'e yeni konut inşası tepkisi!

Dışişleri Bakanlığından, İsrail'in Doğu Kudüs'te 792 yeni konut inşasına onay vermesine yönelik açıklama yapıldı.

İsrail, Kudüs'te 640 yeni konut inşasına onay verdi!

İsrail hükümeti, işgal altında bulunan Kudüs'teki bir Yahudi yerleşim biriminde 640 yeni konut inşasına onay verdi.

İsrail'den El Halil'e konut inşası planı!

İsrail Savunma Bakanı Liberman, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil bölgesindeki yasa dışı Yahudi yerleşim biriminin genişletilmesi için ek konut inşası planlandığını açıkladı.

Fikirtepe kat karşılığı inşaatla çözülemez!

Habertürk'ten Esra Boğazlıyan, Mart 2019 seçimleri öncesi belediye başkanları ile görüşmeler yapıyor.  Esra Boğazlıyan, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile görüşme yaptı. 

Şırnak'ın yeniden inşası için 3 milyar lira!

Şırnak'ta terörün oluşturduğu hasarı ortadan kaldırmak için çalışmalar başlatıldı. Bölgenin yeniden inşası için 3 milyar lira harcandı.

Malatya Beydağı Tabiat Parkı’nın inşası başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnderesi Mevkii’nde bulunan ve Jandarma İl Komutanlığı tarafından hayata geçirilecek tabiat parkın inşası başladı.

Kamu idarelerine bağışlanan tesislerin inşasına KDV muafiyeti geldi!

KDV Tebliği'nde yapılan düzenlemeye göre, genel ve özel bütçeli kamu idarelerine, il özel idarelerine, belediyelere ve köylere bağışlanan tesislerin inşasına KDV muafiyeti geldi..

boğazlıyan osb inşası  Haberi

boğazlıyan osb inşası 

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde yapılması hedeflenen Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi'nin plana esas jeolojik ve jeoteknik etüt raporu tamamlandı. Proje için bakanlık tarafından 38 milyon 100 bin TL kaynak ayrıldı.

Sabah'tan Tarık Yılmaz'ın haberine göre; Yozgat'ın Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar'ın ilçenin ve özellikle bölgenin geleceği adına titizlikle yürüttüğü Fuat Oktay OSB'de yoğun bir çalışma programı takip ediliyor.

Başkan Coşar, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından yatırım programına dahil edilerek 38 milyon lira kaynak aktarılan Organize Sanayi Bölgesi alanında bulunan hazine parselinin Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi'ne devrinin yapıldığını açıkladı. 

Aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi alanında bulunan özel mülkiyetli parsellerin kamulaştırma işlemlerinin de devam ettiğini hatırlatan Coşar, şu bilgileri aktardı: "Uygulama imar planı çalışmalarına başlanmış, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının proje süreci...