24 / 04 / 2024

Bolivya son deprem

Bolivya son deprem

Arjantin'in kuzeyinde 6,7 şiddetinde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü Bolivya'nın La Paz kentinin 750 kilometre güneydoğusu olan depremin yerin 190 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıkladı.

Son Dakika! İzmir'de deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, İzmir'in Buca ilçesinde bir deprem olduğunu duyurdu. 

Son Dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Gaziantep'de deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir deprem olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi, Türkiye-İran sınır bölgesinde bir deprem olduğunu duyurdu. Deprem iki ülkede de hissedildi. 

SON DAKİKA! 4 şiddetinde deprem oldu!

Türkiye’de son dönemlerde artan artçı sarsıntılara bir yenisi daha eklendi. Kandilli Rasathanesi’nin paylaştığı verilere göre Akdeniz’de 4 şiddetinde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA! 3.3 şiddetinde deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 20:49 sularında 3.3 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde depremin 3.3 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

SON DAKİKA! Deprem oldu!

6 Şubat tarihinde meydana gelen iki büyük deprem felaketinin ardından 7 ay geçmesine rağmen deprem bölgesinde hâlâ artçı sarsıntılar olmaya devam ediyor. Son olarak, Kahramanmaraş’ta saat 03:22’de bir artçı sarsıntı meydana geldi.

SON DAKİKA! 3.6 şiddetinde deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Aladağ ilçesinde 19:54 sularında 3.6 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD, Adana'nın Aladağ ilçesinde depremin 3.6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

SON DAKİKA! 3.1 şiddetinde deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Malatya'nın Pötürge ilçesinde 18:37 sularında 3.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Malatya'nın Pötürge ilçesinde depremin 3.1 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Marmara'da 7'den büyük deprem olur mu? Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ve tarihçi-yazar ve Milli Savunma Üniversitesi rektörü Erhan Afyoncu'dan beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Peki Marmara'da 7'den büyük deprem olur mu?

SON DAKİKA! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Malatya'da korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Malatya bir süredir depremlerle sarsılıyor. Son olarak Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı bilgilere göre; 19:47'de yeni bir deprem daha oldu. İşte detaylar...

Son Dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Akdeniz'de korkutan deprem

Son dakika deprem haberi. Akdeniz'de deprem oldu. Saat 19:50'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Son Dakika AFAD duyurdu: Adıyaman'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Adıyaman'ın Sincan ilçesinde deprem oldu. Saat 23:01'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Son Dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: İzmir'de korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi İzmir'in Çeşme açıklarında deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

Bolivya son deprem Haberi

Bolivya son deprem

Arjantin'in kuzeyinde 6,7 şiddetinde deprem meydana geldi.


ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü Bolivya'nın La Paz kentinin 750 kilometre güneydoğusu olan depremin yerin 190 kilometre derinliğinde meydana geldiğini açıkladı.


İlk belirlemelere göre, depremde ölen ya da yaralanan olmadığı...