29 / 03 / 2024

Bolu Belediye Meclisi imar

Bolu Belediye Meclisi imar

İl Genel Meclisi Nisan Ayı toplantıları Cuma günü gerçekleşen son oturumla tamamlandı. Son oturumda 14 madde görüşülerek karara bağlanırken, İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantılarının 2 Mayıs Pazartesi günü başlaması kararlaştırıldı.

Bolu Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda meclis üyeleri yine önemli kararlara imza atacak.

Bolu Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bolu İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları 4 Şubat Pazartesi günü başlıyor.  Meclis üyeleri, hafta boyunca devam edecek toplantılarda imar planlarıyla ilgili konuşacak.

Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı gündeminde imar var!

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereği, Bolu Belediye Meclisinin 2019 Yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Bolu Belediye Meclisi'nin Ocak gündeminde imar var!

Bolu İl Genel Meclisi’nde yeni yılın ilk toplantısı 02 Ocak Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda Bolu ve ilçeleri ile ilgili gündem maddeleri karara bağlanacak.

Çay Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Zeynep Özcan oldu!

Çay Belediye Meclisi'nin 5 Şubat Cuma Günü 2016 yılı Şubat Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu gerçekleştirildi. İmar Komisyonu üyesi Ali Selvi'nin bu görevi için de yerine Zeynep Özcan seçildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kentsel dönüşüm görüşüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı olağan devam meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclisi'nin görüştüğü konular arasında kentsel dönüşüm de vardı. Kentsel dönüşüm raporu AKP ve MHP meclis üyelerinin oyu ile kabul edildi.

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nde, Forum AVM karşısında bulunan parsel ile ilgili gerginlik yaşandı. MHP grubunun ret oyu verdiği gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Çatalca Belediye Meclisi Şubat Ayı 2. Birleşimi gerçekleşti!

Çatalca Belediye Meclisi 2016 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimini gerçekleştirdi. Saat 10.30’da başlayan Meclis Toplantısında bir gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddesi meclisten geçti.

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı'nda arsa satışı konuşuldu!

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ay'ı ilk toplantısı, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Şubat ayının ilk toplantısında, arsa satışı gündem maddeleri arasındaydı.

Arsuz Belediye Meclisi Şubat gündeminde imar var!

Arsuz Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı gerçekleştirdi. İmar komisyonun çalışmalarını tamamlaması üzere meclise ara verildi. 2. oturumda da imar komisyon raporlarının okunmasının ardından, iki maddede tek tek oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.

Aliağa Belediye Meclisi'nin 30 Milyon TL borçlanma talebi reddedildi!

Aliağa Belediye Meclisi’nin değişmez gündem maddesi haline gelen 30 Milyon TL borçlanma talebi Şubat ayı meclis toplantısında da oyçokluğu ile reddedildi. Şubat toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Bolu Belediyesi Karacasu'daki 53 bin metrekarelik araziye talip oldu!

Bolu Karacasu'daki 53.36 m2'lik araziye Bolu Belediyesi de talip oldu. Dün akşam gerçekleştirilen Bolu Belediye Meclisi Şubat ayı meclis toplantısının gündem maddelerinden bir tanesi de Karacasu'da bulunan bu arazinin satın alınması konusu oldu.

Ödemiş Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı gerçekleşti!

Ödemiş Belediye Meclisi’nin Şubat ayı olağan toplantısı 1 Şubat Pazartesi günü yapıldı, toplantıda 13 maddelik gündemin tüm maddeleri oy birliği ile karara bağlandı.

Maltepe Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantıları başladı!

Maltepe Belediye Meclisi’nin şubat ayı olağan toplantıları, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Kılıç toplantıya katılanları Maltepe Belediyesi’nin ocak ayındaki çalışmaları hakkında bilgilendirdi...

Bolu Belediye Meclisi imar Haberi

Bolu Belediye Meclisi imar

Yaşar Yüceer başkanlığında hafta başında başlayan İl Genel Meclisi Nisan Ayı toplantıları sona erdi. Son oturumda 14 madde görüşüldü. İlk olarak İl İnsan Hakları Kurulunda görev yapmak üzere Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyeleri arasından bir İlhan Serçe'yi temsilci olarak seçen meclis üyeleri ardından, Köylere Hizmet Götürme Birliklerine yapılacak yardımların ilke ve esaslarına ilişkin yönetmelik ile köylere yapılacak yardımların ilke ve esaslarına ilişkin yönetmelik taslaklarının görüşülmesi talebini oy birliği ile dört ihtisas komisyonuna havale etti. 

Daha sonra Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Kıbrısçık İlçesi Karadoğan Mahallesinde halen boş bulunan İlçe Özel İdare lojmanının kuran kursu ve misafirhane olarak kullanılmak üzere ilçe müftülüğüne tahsis edilmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ile Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelen raporlar görüşüldü. 

Elektrik, su,...