19 / 04 / 2024

bolu bungalov

bolu bungalov

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

Yeni trend: Bungalov ve Tiny House

Pandemi dönemi, tatil anlayışımıza getirdiği izolasyon gereksinimi nedeniyle turizm sektöründe bungalov ve tiny house gibi konaklama trendlerini önemli ölçüde geliştirdi. Antalya'dan Bolu'ya, Çanakkale'den Sakarya'ya kadar bu tür konaklama yerlerini görmek mümkün.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Gölcük’teki bungalov ve otel projesini mahkeme durdurdu!

Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’nda 19 odalı dağ köşkü ve 25 bungalov projesini mahkeme durdurdu. Mahkeme proje kapsamında yapılacak olan dağ kızağı ve teleferik hattı projesinin durdurulması talebini ise reddetti.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Bolu Belediyesi'nden Gölcük açıklaması!

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Gölcük'e yapılacak olan bungalov evlerle ilgili bir açıklama yaptı. Yılmaz konuyla ilgili olarak, “Bolu’nun turizmde cazibe merkezi olması için önemli bir adım” dedi.

Bolu Gölcük'te bungalov krizi!

Türkiye'nin en güzel doğal alanları arasında yer alan Bolu Gölcük’ü imara açacağı iddiasıyla büyük tartışma yaratan ihalenin iptal edilmesinin ardından belediye bölgede bungolov inşaatına başladı.

Gölcük Milli Parkı’na 25 bungalov geliyor!

Bolu'da yer alan Gölcük Milli Parkı’na yeni bir dağ köşkü ve 25 adet bungalov inşa edilecek. Bölgede 3.1 kilometre teleferik, 1.5 kilometre yamaç kızağı için ihale yapılacak. 

Bolu Solaklar Kaya Evleri için 8 bungalov inşa edildi!

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

Bolu 'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Dün gece Saat 22.49 'da merkez üssü Bolu Ulumescit olan 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yaklaşık 10 saniye sürdüğü belirtildi.

Bolu Karacasu'da termal su bulundu!

Bolu'nun termal turizmi için önemli yerlerinden biri olan Karacasu’da yaklaşık bir aydır süren sondaj çalışmalarında sonuca ulaşıldı. Yerin 374 metre derinliğinde suyun sıcaklığı da 43 derece olarak ölçüldü...

Mehmet Dikmen Bolu Çimento'dan ayrıldı!

Bolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yönetim Kurulu kararı ile Mehmet Dikmen Bolu Çimento' dan ayrıldı...

bolu bungalov Haberi

bolu bungalov

Bolu'nun Seben ilçesinde milattan önce (MÖ) 1200'lü yıllarda Frigler tarafından kullanılan ve günümüze kadar ulaşan Solaklar Kaya Evleri'nin turizme kazandırılması amacıyla bölgeye 8 bungalov yapıldı.


Solaklar Kaya Evleri bölgesinde oluşturularak Prof. Dr. Halil İnalcık'ın ismi verilen ve hem yerli hem de yabancı turistlerin konaklamaları için tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış törenine, Seben Kaymakamı Tahir Yılmaz, Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatının (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Düsen Kaseinov, TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Fırat Purtaş, üye ülke temsilcileri, Türk dünyasından kadın bestekarlar ve vatandaşlar katıldı.


Başkan Özbağ, yaptığı konuşmada, ilçenin Türk tarihi açısından önemli bir yere sahip olduğunu kaydetti.


Turizme kazandırılan Solaklar Kaya Evleri MÖ 1200'lü yıllarda Frigler'e ev sahipliği yaptığını vurgulayan Özbağ,...