26 / 04 / 2024

Bolu Kartalkaya kar kalınlığı

Bolu Kartalkaya kar kalınlığı

Türkiye'nin birçok bölgesinde hava sıcaklıkları ani düşerken mevsimin ilk karı da yağmaya başladı. Kış turizmi ve kayak merkezleri ise hareketlendi. Kar kalınlığı yer yer 5 santimetreye ulaştı.

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

TOKİ Bolu Seben alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Seben alt gelir projesinde yer alan 75 adet konut açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı.

Bolu'da 10.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu İli, Merkez İlçesi, Büyükcami Mahallesi'nde 10 milyon 300 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 5 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Bolu'da 10.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi'nde yer alan okul binası vasıflı gayrimenkul 10 milyon 784 bin 151 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bolu'da 10.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Karaköy Mahallesi'nde yer alan okul binası vasıflı gayrimenkul 10 milyon 784 bin 151 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bolu'ya metrobüs müjdesi!

İstanbul'da tek hat üzerinde trafiğe neredeyse hiç karışmadan yolculuk imkanı sunarak ulaşımı rahatlatan metrobüs uygulaması Bolu'da da hayata geçirilecek.

Bolu Belediyesi'nden 6.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bolu İli Merkez İlçesi Büyükcami Mahallesi Yeni Belediye Binası yanında yer alan 7 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 136 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Bolu'da 3.4 milyon TL'ye icradan satılık 5 arsa!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Çıkınlar mahallesinde yer alan 5 adet arsa toplamda 3 milyon 462 bin 880 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bolu Çimento 40 milyon TL net kar açıkladı!

Bolu Çimento, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda yüzde 30 artışla 40 milyon TL net kâr açıkladı. Mehmet Akif Daşıran, "Bolu Çimento için 8 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' öngörüyoruz" dedi.

Bolu Abant Tabiat Parkı yaylalarına çözüm!

Bolu Abant Tabiat Parkı çevresindeki yaylalar Abant Milli Parkı koruma alanı sınırları dışına çıkarıldı.

CampERA 2016’da gayrimenkul danışmanlığı masaya yatırıldı!

ERA Gayrimenkul, her yıl düzenlediği geleneksel broker kampını bu yıl Bolu Kartalkaya’da gerçekleştirdi. 2016 yılının son eğitim programı ‘CampERA 2016’ Türkiye’den ve yurtdışından önemli eğitimci ve profesyonelleri ağırladı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'nden emlakçılara FETÖ uyarısı!

Bolu İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, kentte bulunan emlakçıları ev kiralamak yada satın almak isteyen FETÖ üyelerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları başlıyor!

Bolu Yeniçağa TOKİ Konutları'nda 2 adet dairenin kura çekimi yapılmadan açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları başlıyor...

Bolu Kartalkaya kar kalınlığı Haberi

Bolu Kartalkaya kar kalınlığı

Türkiye'nin birçok bölgesinde hava sıcaklıkları ani düşerken mevsimin ilk karı da yağmaya başladı. Kış turizmi ve kayak merkezleri ise hareketlendi. Sezon öncesi kayak merkezlerindeki oteller hazırlıklarını tamamladı. Bolu Kartalkaya'da mevsimin ilk kar yağışı etkili oldu. Bolu'ya 45 kilometre uzaklığındaki 2 bin rakımlı Kartalkaya'da, sağanak yerini kara bıraktı. Kayak merkezinde aralıklarla etkili olan yağış nedeniyle kar kalınlığı yer yer 5 santimetreye ulaştı. 


KAR KALINLIĞI 10 CM 

Erzurum'da ise Palandöken Dağı bembeyaz bir örtüye büründü. Dedeman Kayak Merkezi'nin bulunduğu alan tamamen karla kaplanırken, çatılarda oluşan kar kalınlığı 2 santimi buldu. Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye düştüğü Erciyes'te de dünden itibaren başlayan kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığı 10 santimetreye kadar çıktı. Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı ise sıfırın altında...