20 / 04 / 2024

bolu yaşlılar köyü nereye yapılacak

bolu yaşlılar köyü nereye yapılacak

Bolu Belediyesi'nin proje sahibi olduğu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türk Kızılay'ı, Kızılhaç ve Almanya'nın Neuss Belediyesi'nin proje ortaklığı yaptığı ‘Yaşlılar Köyü’ için yer temini sağlandı...

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

Beko, küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini kaydeden Beko'dan dayanılmaz bir kampanya...

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

Yaşlılar için yeni uygulamalar kapıda! Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, hazırladığı taslak raporda, yaşlıların ihtiyacı ile ilgili tespit ve öneriler paylaşıldı.Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

Devlet destekli bakım sigortası için düğmeye basıldı! Yaşlıların sağlık ve bakım giderleri karşılanacak! İşte detaylar..

Yaşlılık döneminde ister evde ister bakımevinde, sağlık ve bakım giderlerinin karşılanmasına ilişkin bakım sigortası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Yaşlılar kaç yaşından sonra mal satamaz?

Tapuda mal alım ve satış işlemleri için belli bir yaş aralığı bulunmaktadır. Bu yüzden vatandaşlar, “Yaşlılar kaç yaşından sonra mal satamaz?” sorusunu sık sık sorarlar.

Yaşlılar kaç yaşına kadar mal satabilir?

Tapuda alım ve satış işlemleri belli yaş aralıkları ile yapılmaktadır. Bu yüzden Yaşlılar kaç yaşına kadar mal satabilir? sorusu sıklıkla sorulmaktadır.

Tapu dolandırıcılıkları arttı! Yaşlılar ve yurt dışında oturanlar radarda!

Özellikle Türkiye dışında oturan ve yaşlı insanlara ilişkin sahte vekalet kullanılarak yapılan taşınmaz satışlarında yükseliş kaydedildi. Hukuk sektöründen temsilciler bu satışlara engel olmak amacıyla web tapuya “ben gelmeden işlem yapılamaz” beyanı yazılması tavsiyesinde bulundu.

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 186'ncı defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'ndeki Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyünü 186'ncı defa yıktı...

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 185'inci defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki konutları 185'inci kez yıkarak onlarca kişiyi evsiz bıraktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 184'üncü defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki konutları 184'üncü kez yıkarak onlarca kişiyi evsiz bıraktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 183'üncü defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyünde bulunan evleri 183’üncü defa yıktı.

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

bolu yaşlılar köyü nereye yapılacak Haberi

bolu yaşlılar köyü nereye yapılacak


Bolu Belediyesi’nin hayata geçireceği ‘Yaşlılar Köyü’nün yapılacağı alan için Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ile protokol imzalandı.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın makamında gerçekleşen protokol imza törenine Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin katıldı. Bolu Belediyesi'nin proje sahibi olduğu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türk Kızılay'ı, Kızılhaç ve Almanya'nın Neuss Belediyesi'nin proje ortaklığı yaptığı ‘Yaşlılar Köyü’ için yer temini sağlandı. 317 dönümlük arazinin 29 yıllığına belediyeye tahsis edilen alanda yaşlılar için her türlü olanak sağlanacak.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Avrupa Birliği fonlarından da yatırım bedeli alınacak. Projemizin sunum yazısını yazıyoruz. Bu yıl içerisinde AB'den olumlu sonuç gelirse 2015 yılında da çok ciddi anlamda çalışma başlayacak. Ülkemizde de Bolu'da da yaşlıların kaldığı otel benzeri yerlerimiz var. Bu köyde yaşılar tek başlarına ya...