29 / 03 / 2024

bomonti business center nerede

bomonti business center nerede

Bomonti Business Center’ da sınırlı sayıdaki son ofisler sahiplerini bekliyor. İstanbul’un kalbi Bomonti’de yer alan Bomonti Business Center ofis kiralamak isteyen firmaların birinci tercihi oluyor...

Bomonti Business Center’da son ofisler!

İnşaat sektörünün önde gelen proje geliştirme grubu Peker Grup’un Bomonti’de hayata geçirdiği Boğaz ve Haliç manzarası ile öne çıkan Bomonti Business Center’da sınırlı sayıdaki son ofisler sahiplerini bekliyor.

Business Center Bomonti'nin havadan videosu!

Peker Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Bomonti Business Center projesi İstanbul Avrupa yakasında Şişli Bomonti'de yer alıyor. Tek blok halinde yükselen Bomonti Business Center'da 20 bin 816 metrekare satılık ofis alanı bulunuyor

Bomonti Business Center'ın havadan son görüntüleri!

20 bin 816 metrekare satılık ofis alanının yer aldığı Bomonti Business Center projesi İstanbul bomonti'de yükseliyor. Peker Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Bomonti Business Center 27 bin 817 metrekare kapalı alana sahip

Bomonti Business Center nerede? Havadan görüntüleri!

Peker Şirketler Topluluğu imzası ile hayata geçirilen Bomonti Business Center projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Vogue Trade Center fiyat listesi!

Vogue Trade Center fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Proje  İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından yükseliyor. 

Worldwide Business Center, LEED Gold Sertifikasına sahip!

MYC İnşaat tarafından kurgulanan Worldwide Business Center, Ataşehir'de 19 katlı olarak yükseliyor. Proje mimarisi ve özellikleriyle dikkat çekiyor..

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Royal Marin’de kaptan sizsiniz!

Keşfetme merakıyla başlayan bir yolculuk, yeni nesil mimari anlayış ve sınırların dışında bir tasarım… Royal Group, tüm bu özellikleri tek bir projede birleştiriyor ve kalıplara ve alışılmış düzene meydan okuyor. Royal Group, Royal Marin Business Center ile iş dünyasının dümenini Kartal’a kırıyor.

Royal Marin Business Center Kartal'da yükseliyor!

Sektöre ve geleceğin mimari anlayışına yön veren Royal Group, Royal Marin Business Center ile hayallerin ötesinde bir projeyle Kartal’da yükseliyor.

Royal Group konut projeleriyle değerleniyor!

Royal Group rotasına hayallerin yön verdiği projelerle devam ediyor. Firma, Sky Blue İstanbul, Royal Marin Business Center ve Royal Garden Kartal projeleriyle İstanbul'a değer katıyor.

Vogue Business Center, Şubat'ta teslim!

Anadolu Yakası’nın yeni iş merkezi haline gelen Ataşehir’de, bölgenin ofis projelerine duyduğu ihtiyaçtan yola çıkılarak inşa edilen Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Vogue Business Center’da yüksek kazançlı katların kapıları açıldı!

Yatırımları hızla geri kazandıran proje, Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor.

Vogue Business Center 2 ve Kartal projeleri yolda!

Ayse Yapı, Vogue Business Center 2 ve Kartal'daki yeni projesine hazırlanıyor. Vogue Business Center Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan'la Vogue Business Center ve gelecek projeler üzerine röportaj gerçekleştirdik...

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Vogue Business Center'da 2017 Şubat'ta teslim!

Vogue Business Center; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlayacak katlarının kapılarını açıyor. Vogue Business Center’da satışlar Kasım sonuna kadar devam edecek.

Facebook'tan daire sattı, sosyal medyayı satış ofisi yaptı!

Ataşehir’de, 105 adet ticari ofisten oluşan Vogue Business Center’ın Facebook, instagram gibi sosyal medya mecralarında yayınlanan ‘Babalar ve Oğullar’ temalı sıradışı kampanyası sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor..

bomonti business center nerede Haberi

bomonti business center nerede

Bir dünya kenti haline gelen İstanbul, son yıllarda yerli ve yabancı şirketlerin ofis üssü haline geldi. Uluslararası birçok firma İstanbul’un merkezi lokasyonlarında ofis kiralamayı tercih ediyor. Son yılların en çok prim yapan bölgelerinden biri olan ve merkezi lokasyonu ile öne çıkan Bomonti de yükselen Bomonti Business Center, yerli-yabancı yatırımcıların tüm taleplerine karşılık verebilen ofisleri ile  dikkat çekiyor.


Merkezi lokasyonlar tercih sebebi….

Yerli-yabancı yatırımcıların ve şirketlerin ofis kiralamak için İstanbul’un merkezi lokasyonlarını tercih ettiklerine dikkat çeken Peker Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, “Bomonti Business Center, merkezi lokasyonu, eşsiz Boğaz ve Haliç Manzarası ile birlikte bir ofiste olması gereken donatılardan çok daha fazlasına sahip olması ile farklılaşıyor. Bu yapısı ile en çok tercih edilen ofis projelerinden birisiyiz” dedi. 


Bomonti Business Center’daki ofisler,...