26 / 04 / 2024

Worldwide Business Center, LEED Gold Sertifikasına sahip!

Worldwide Business Center, LEED Gold Sertifikasına sahip!

MYC İnşaat tarafından kurgulanan Worldwide Business Center, Ataşehir'de 19 katlı olarak yükseliyor. Proje mimarisi ve özellikleriyle dikkat çekiyor..



MYC İnşaat tarafından kurgulanan Worldwide Business Center, İstanbul’un iş hayatında prestij ve konforun yeni adresi olacak. 

 

Ataşehir’de 19 kat üzerinde yükselen A plus İş Merkezi Worldwide Business Center, Sign Of The City tarafından ödülle tescillendi. Proje, LEED Gold Sertifikasıyla da dikkat çekiyor.

 

MYC Partners tarafından projelendirilen ve yeşil bina olarak tasarlanan Worldwide Business Center, arazinin optimum kullanımı, gün ışığından maksimum fayda sağlayan tasarımı, yapımında geri dönüştürülebilir malzemelerin tercih edilmesi, su ve enerji verimliliği sağlayan mühendislik sistemleriyle LEED Gold sertifikası almayı başardı.

 

Batı Ataşehir’de toplam 28 bin metrekarelik alana sahip  proje mimarisi ile de fark yaratıyor.

 

Modern çalışma hayatının tüm ihtiyaçlarına aynı anda cevap veren Worldwide Business Center, Akıllı iklimlendirme, yangın algılama ve ihbar sistemleri, bilgi güvenlik sistemleri bulunan bina, fiberobtik altyapı, acil anons sistemi, enerji, aydınlatma ve bina otomasyon sistemlerine sahip.

 

Finans Merkezi’ne komşu ve toplu ulaşım hatlarına sadece 20 metre mesafede bulunan Worldwide Business Center, TEM’e 1 kilometre yakınlıkta; E-5’in hemen kenarında yer alıyor.

 

Projede 350 metrekareden başlayan ofis seçeneklerinin yanı sıra 3 bin metrekarelik perakende alanları da bulunuyor.

 


http://www.wbc.com.tr/

 


Geri Dön