19 / 04 / 2024

Bonne Enerji Yatırımları kimin

Bonne Enerji Yatırımları kimin

Bonne Enerji Yatırımları ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bihter Yasemin Adalı Sakaryalı tarafından kuruldu. 

Enerji yatırımları 2023 yılında yüzde 453 artışla gaza geldi!

Bu yıl teşvik belgesi alınan yatırımlar toplamda geçen yıla göre yüzde 58,4 artarken, enerji yatırımlarındaki yükseliş yüzde 453,7’ye ulaştı. 605,2 milyar liralık yatırımın 114 milyar lira ile yaklaşık beşte biri enerji sektöründe gerçekleşecek.

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 365 bin 600 TL sermaye bedeli ile Kainat Group Enerji Santralleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Polat Holding'ten Göbeklitepe'ye enerji yatırımı!

Enerji alanında yatırımlarına hız veren Polat Enerji, Göbeklitepe'de hayata geçireceği RES projesine yaklaşık 140 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.

Katar'ın Türkiye’de inşaat yatırımları arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, Katar'ın Türkiye’de son yıllarda özellikle finans, perakende, enerji, tarım ve inşaat gibi stratejik sektörlerde yatırımlarını artırdığını söyledi.

Bonne Enerji Yatırımları kimin Haberi

Bonne Enerji Yatırımları kimin

Bonne Enerji Yatırımları ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bihter Yasemin Adalı Sakaryalı tarafından kuruldu. 

Bonne Enerji Yatırımları ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır: 1-Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, her türlü elektrik,taahhüt, proje işleri iştigal konusu ile ilgili olarak proje danışmanlık ve kontrollük hizmetleri vermek,konusu ile ilgili ihaleler açmak, açılmış olan ihalelere iştirak etmek, enerji sektöründeki her türlü projenin bakım ve işletme hizmetlerini vermek, toplu konut kooperatiflerinin elektrik projelerini yapmak, yaptırmak, bu konuda gerekli taahhütlerde bulunmak. Konusu ile ilgili her türlü plan proje tanzimi, mekanik, statik ve kesin hesap ve bu konularda müşavirlik hizmetlerini yapmak ve başkalarına...