25 / 04 / 2024

bornova plaza nova

bornova plaza nova

Bornova'da yükselen Plaza Nova Evleri'nde fiyatlar 195 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Plaza Nova Bornova'da 200 bin liraya!

Yaman Group Plaza Nova Bornova'da fiyatlar 200 bin liradan başlıyor, 370 bin liraya kadar yükseliyor, projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Bornova'ya 25 milyon dolarlık yeni proje!

İzmir'de ilk ofis projesi olan Çiçek Plaza'yı Bornova'da hizmete sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, kentte 25 milyon dolarlık yeni bir yatırıma hazırlanıyor.

Kepez Toyota Bakırcılar Plaza imar planı değiştirildi!

Kepez İlçesi Altınova Sinan Mahallesi Serik Caddesi'nde hizmet veren Toyota Bakırcılar Plaza'nın imar planlarında akaryakıt istasyonu olan 25031 ada/57 nolu parseli ticari alana çevrilerek hem emsal artışı sağlandı hem de plaza yasalaştı.

1990 yılında Nova Baran Plaza hizmete açılmış!

1990 yılında Nova Baran Plaza İş Merkezi hizmete açılmış. Şişli'de inşa edilen ve 24 milyar liraya mal olan plazanın 3 katında 46 mağaza alışveriş merkezi olarak hizmet edecekmiş.

1988 yılında Nova Baran Plaza ofis katları satışa sunulmuş!

1988 yılında Şişli'de inşa edilecek, modern plazaların Türkiye'deki ilk örneği Nova Baran Plaza'nın büro ofisleri satışa sunulmuş. 21 katlı, 16 bin metrekare kapalı alanı olacak Plaza'daki ofis katları 530 metrekare büyüklüğünde olacakmış.

İzmir Verapol Plaza Ofisleri teslim tarihi!

Proje Ankara Caddesi, Adalet Sarayı, metro istasyonuna, İzban durağına, Forum Bornova, Koçtaş AVM, 3. Sanayi Sitesi' ne yakın mesafede yer alıyor. İzmir Verapol Plaza Ofisleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Çiçek Plaza'daki ofisler 2016 yılında sahiplerine teslim edilecek!

2016'nın ilk aylarında bitirilmesi planlanan Çiçek Plaza, hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarlandı. Çiçek Plaza; Bornova-Bayraklı'da farkındalık yaratacak bir iş merkezi projesi olarak yükseliyor.

Çiçek İnşaat'tan Çiçek gibi plaza!

Tüfek Inşaat'tan gibi plaza Modern ofisleri, ferah avlu mimarisi, yeşil alanı iç mekana taşıyan planlaması, yüksek standartları ile Bornova-Bayraklı'da farkmdalık yaratacak bir iş merkezi projesi yükseliyor.

Stüdyo Nova Bornova satılık daire!

İzmir'de Yaman Group imzası ile yükselen ve sadece 1 oda 1 salon daire tipinden meydana gelen Stüdyo Nova Bornova satılık daire fiyatları 180 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Bornova Studio Nova 'da minimum 175 bin liraya!

Bornova Studio Nova 'da fiyatlar 175 bin liradan başlıyor, yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen Bornova Studio Nova 'nın Aralık 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Studio Nova Evleri!

İzmir'de hayata geçirilen Studio Nova Evleri projesinde yer alan daireler 180 bin TL ile 195 bin TL arasında değişiyor. İzmir Bornova Studio Nova Konutları 2014 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Studio Nova Bornova fiyat listesi!

Yaman Group girişimi imzası taşıyan Studio Nova Bornova fiyat listesi ve daha fazla ayrıntı için haberimizi inceleyebilirsiniz..

Studio Nova nerede?

Studio Nova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor, proje İzmir Bornova'da yükseliyor

Nova Plaza Bornova'da 200 bin liraya! Mayıs'ta teslim!

Bornova Plaza Nova Evleri'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor, teslimlerinin Mayıs 2013'te gerçekleşmesi planlanan projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor

bornova plaza nova Haberi

bornova plaza nova

İzmir Bornova'da Yaman Group imzasıyla 2 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Plaza Nova Bornova 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor. Projede opsiyonel olarak 3 oda 1 salon konut tipleri yer alacak.