10 / 05 / 2024

Bosch avantajları

Bosch avantajları

Bosch Isı Sistemleri’nin, iş ortaklarının gelişimine destek verirken beraberinde birçok avantaj da sunan projesi Bosch Partner Program, iş ortaklarına birbirinden değerli hediyeler kazandırmaya devam ediyor.

2023'ün ilk kampanyaları başladı! Bosch çamaşır makineleri uygun fiyatla... 4 Ocak fiyat listesi

 Ayda 1545 TL ödeyerek 9 aya varan taksit imkanı ile sahip olacağınız Bosch çamaşır makinesi size uygun ödeme avantajları ile geliyor.  Peki Bosch Çamaşır makinesin fiyatı ne kadar?

Alman devi Bosch’tan yüzde 22’yi aşan indirim fırsatları. İşte 19 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Alman beyaz eşya ve ev aletleri devi Bosch'un online sitesinde yüzde 22’yi geçen indirimlerle sizi bekliyor. Buzdolabından çamaşır makinesine, ankastre ocaktan davlumbaza kadar 76 çeşit ürünü indirimli şekide sunan Bosch kaliteden ödün vermeyenler için cazip avantajlar sunuyor. İşte fırsatlar

Adım İstanbul'da ön satış avantajları sürüyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir'de ön satış avantajları sunuyor.

Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama avantajları!

İnanlar, yaşamın başladığı iki projesi; Terrace Tema ve Terrace Mix’te kiralama kavramını yeniden tanımlayacak benzersiz avantajlar sunuyor.

Bosch Güvenlik'ten mega projelere entegre çözümler!

Bosch Güvenlik Sistemleri, 7 Ekim tarihinde Küçükyalı’daki merkez binasında düzenlediği “İstanbul Consultant Event” etkinliğinde Türkiye’nin önemli projelerine yön veren proje danışmanları ile bir araya geldi.

Bosch FlexiClick Sistemi profesyonellerin her ihtiyacını karşılıyor!

Bosch FlexiClick Sistemi, güçlü akü desteği ve dört farklı adaptörle kullanılabilme özelliği ile delme/vidalama uygulamalarında profesyonellerin her ihtiyacını karşılıyor.

DKY Kartal 2. perde avantajları!

DKY Kartal 2. perde avantajları devam ediyor. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek olan proje Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

CNR Emlak 2015 Fuarı'nda yatırımcılara özel avantajlar sunulacak!

CNR EXPO Yeşilköy'de hayata geçirilecek olan CNR Emlak 2015 Fuarı 4-8 kasım tarihleri arasında sergilenecek. Fuarda yatırımcılara özel avantajlar sunulacak.

Bosch Almanya'da Ar-Ge merkezi açtı!

Almanya'nın Renningen şehrinde 310 milyon euro yatırım yaparak bin 700 yaratıcı beyni bir araya getiren Bosch'un Ar-Ge merkezini Almanya Başbakanı Angela Merkel açtı.

Nidapark Başakşehir Projesi'nde lansmana özel avantajlar!

Nidapark Başakşehir Projesi'nde lansmana özel avantajlar, fırsatlar devam ediyor. Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinde daire fiyatları 552 bin liradan başlıyor. Proje Ekim 2017 yılında tamamlanacak...

Kentsel dönüşüm kredisinin avantajları neler?

Kentsel dönüşüm ile yeniden yapım kredisinin birçok avantajı bulunuyor. Kentsel dönüşüm kredisinin avantajları şu şekilde sıralanıyor;

Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazana özel avantajlar sunuyor!

Sur Yapı imzasıyla yükselen Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazana özel avantajlar sunuyor. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

DKY Kartal'da büyük Ramazan avantajları!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje lokasyonuna göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. 'DKY Kartal'da büyük Ramazan avantajları' sloganına göre projede yüzde 3 Ramazan ayına özel ek indirim uygulanıyor.

Bosch avantajları Haberi

Bosch avantajları

Bosch Partner Program kapsamında bu yıl bir ilk gerçekleşti ve Bosch Termoteknik alt bayilerinden Başer Mekanik Mühendislik, topladığı puanlarla otomobil ödülünü almaya hak kazandı.


Bosch Isı Sistemleri’nin 2014 yılında hayata geçirdiği Bosch Partner Program, iş ortaklarına işlerini geliştirmelerine yönelik olarak Bosch markalı kırıcı, delici aletler, ticari araç, dizüstü bilgisayar, akıllı telefon gibi birbirinden değerli hediyeler kazandırmayı sürdürüyor.


2014 yılında ‘Dört Dörtlük Ortaklık, Dört Dörtlük Kazanç’ konseptiyle hayata geçirilen Bosch Partner Program henüz ikinci yılında bir üyesinin ayağını yerden kesti! Bosch Partner Program’ın 1800’e yakın üyesinden biri olan Başer Mekanik Mühendislik, program kapsamında topladığı puanlarla bir adet Fiat Fiorino 1,3 Multijet ticari aracın sahibi oldu.


Karşılıklı kazanç anlayışını benimseyen yeni bir iş modeli üzerine kurgulanan program, iş ortaklarının operasyonlarını geliştirmesine yardımcı oluyor. Üye...