19 / 04 / 2024

bosch home connect ürünler

bosch home connect ürünler

Akıllı beyaz eşyalarda iddialı olan Bosch, bulaşık makinelerini "Dünyanın 1 numaralı bulaşık makineleri" diye duyuruyor. Home Connect makinelerin özellikleri ve fiyatları... 

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

Bosch WAV28KH0TR B Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi kaç TL! Teknik özellikleri neler?

10 yıl motor garantili Bosch çamaşır makinesi, i-DOS otomatik dozajlama sistemi, 4D Yıkama fonksiyonu ve Home Connect teknolojisi ile çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch WTX87K80TR 9 kg Isı Pompalı Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi, kurutma işlemini sıcak hava pompası teknolojisi ile gerçekleştiriyor. Home Connect teknolojisi ile cihaza uzaktan bağlanmak mümkün hale geliyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch WAX28E50TR Home Professional Çamaşır Makinesi 10 kg kaç TL, özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi 

Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi, 10 kg yıkama kapasitesi ve akıllı teknolojisi sayesinde temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki Anti Stain Plus Sistemi ne işe yarıyor?

Siemens 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi Hepsi Burada'da indirimde! Sakın kaçırmayın! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens IQ500 SN25HW80MT 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi, sahip olduğu programlar, home connect teknolojisi ve Easy Start özelliği ile merak konusu oluyor. Peki bulaşık makinesinin diğer özellikleri neler?

Bosch Ankastre Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre bulaşık makinesi sahip olduğu uzaktan kontrol özelliği,tablet sayacı ve ekstra hijyen fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişmiş teknolojisiyle bulaşık makinesi kusursuz ve pratik bir temizlik ortaya koyuyor.Peki Home Connect özelliği nedir?

Siemens Bulaşık Makineleri kaç lira? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akıllı enerji kullanımı ve su tasarrufu sağlayan Siemens Bulaşık Makineleri Home Connect özellikli. Hızlı ve verimli. Peki en pahalı Siemens Bulaşık Makinesi Modeli hangisi, fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Yeni nesil Bosch bulaşık makinesi 7 Ekim 2022 güncel fiyat listesiyle...

Akıllı beyaz eşyalarda iddialı olan Bosch, bulaşık makinelerini "Dünyanın 1 numaralı bulaşık makineleri" diye duyuruyor. Home Connect makinelerin özellikleri ve fiyatları... 

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Bosch’dan buzdolabı alın Apple Watch kazanma şansınız olsun! İşte Bosch Home Connect 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bosch yeni geliştirdiği Home Connect teknolojisini buzdolaplarında uygulamaya aldı. Bu teknolojinin birçok özelliğinin yanı sıra, Bosch ürettiği bütün buzdolaplarında artık bu uygulamayı kullanıyor. Bosch’un başlatmış olduğu çekilişle, Home Connect buzdolabı alanlar, Apple Watch kazanma şansı var.

Çekilişe katıl, Bosch ev aletleri kazanma fırsatı yakala!

31 Ekim 2022  tarihine kadar bosch-home.com.tr/cekilisfirsati sayfasında yer alan formu doldurup, ankete katılanlara çekilişle donduruculu buzdolabı, bulaşık makinesi ve şarjlı dik süpürgenin de aralarında olduğu hediyeler veriliyor. İşte Bosch’un çekilişle ev aletleri dağıttığı kampanyanın detaylar

Yeni trend ‘Home Connect’ Yapay zeka beyaz eşya ile birleşti

Kamera kontrollü pişirme özellikli fırın ve akıllı buzdolabı hayatınızı kolaylaştıracak. Yeni nesil yapay zeka ve loT teknolojisini (internete bağlanan cihaz) barındıran ürünler artık ev yaşamını kolaylaştırdığı için vazgeçilmez ürünler arasında yer alıyor.

Bosch yeni ürünü Bosch Home Professional çamaşır makinesini tanıttı!

Kullanım kolaylığı ve sağladığı enerji tasarrufu ile çamaşır yıkamada yeni bir çağın temsilcisi olan Bosch Home Professional WAY28762TR, en yaygın 16 leke türünün üstesinden kolayca geliyor...

bosch home connect ürünler Haberi

bosch home connect ürünler

Yeni nesil Bosch bulaşık makinelerinde bulunan Home Connect ulgulaması ve seçim asistanı Easy Start ile en uygun programı seçmek bulaşık makinenize kalıyor. 

Mobil cihazla her yerden kontrol edilebilen bulaşık makineleri yükleme ve yıkama tercihlerinize göre hariket ediyor ve en uygun yıkama programını seçiyor. 

Yeni Bosch akıllı bulaşık makinelerinin XL 3 sepetin sadece çatal bıçaklar, kepçeler, çırpma telleri değil; fincanlar, kâseler, küçük tabaklar da sığıyor.

Ayrıca, dalga şeklinde tasarlanan XL 3.sepet, yıkama boyunca bulaşıkların hareketlerini önlüyor. 

Ekstra temizlik vadediyorlar

Yıkama sırasında devreye giren Extra Clean Zone'da (Ekstra Temiz Bölge) bulaşıklara 3 kat daha fazla su ulaşabiliyor.  

Bu teknolojiyle etkili bir şekilde temizlenebiliyor. Uygulama sırasında sıcaklık ve deterjan oranları artmıyor.  

Daha yoğun kirli veya beklemiş bulaşıklarınızı Extra Clean Zone bölgesine yerleştirip iyi sonuçlar elde...