25 / 04 / 2024

Bosch kombi fiyatları

Bosch kombi fiyatları

Enerji verimliliğine yönelik yatırımlarını sürdürmeye devam eden Bosch Isı Sistemleri’nin, yüksek verimle enerji tasarrufu sağlayan yeni yoğuşmalı kombisi Condens 2500 W kış aylarında tasarruflu ısınma sağlıyor.

Yeni nesil Bosch yoğuşmalı kombi ile yakıttan tasarruf edin!

Yeni nesil Bosch yoğuşmalı kombi ile yakıttan tasarruf edin. Bosch, üstün yoğuşma teknolojisiyle yüksek oranda tasarruf sağlayan yeni ürünü Condens 2500 W yoğuşmalı kombisini tüketicilerin beğenisine sundu.

Bosch BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgede fiyatlar resmen çakıldı!

Toz torbasız süpürge almak isteyenler için Bosch, resmen piyasaya armağan niteliğinde yeni bir ürün çıkardı. Bosch, son teknolojik özelliklerle donattığı BGC21X300 Serie 4 toz torbasız süpürgeyi uygun fiyata satışa çıkarırdı.

Bosch derin dondurucularda indirim fırsatı! Son gün 30 Haziran! İşte güncel fiyat listesi...

Bosch derin dondurucular 7.990 TL’den başlayan fiyatlarla ve 860 TL'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Kampanya, 30 Haziran'a kadar devam edecek. Peki, Bosch derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2023 fiyat listesi...

 Bosch çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ev hanımlarının korkulu rüyası çamaşırlar artık korkunuz olmaktan çıkıyor. Siz çamaşırları doldurun Bosch temizlesin.  Peki Bosch çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kombi ile klima almayı düşünenler mutlaka baksın! İkili alımda 4 bin TL indirim! 6 Haziran 2023 fiyat listesi....

Haziran ayında kampanyalarını çeşitlendiren Arçelik, kombi ile klima beraber alımına 4.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te klima fiyatları ne kadar? Arçelik kombi kaç TL? İşte detaylar...

Bosch Unlimited kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyat listesi; Meraklıları için tam liste

Bosch Unlimited kablosuz şarjlı dikey süpürge fiyatları bir süredir araştırılıyor. İşte meraklıları için Bosch Şarjı Süpürge Unlimited modelleri ve güncel fiyat listesi...

Bosch'tan kaçırılmayacak fırsat! Elektrikli süpürgelerde büyük indirim! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kaliteli ve dayanıklı ürünlerin adresi Bosch, toz torbasız elektrikli süpürgeler ve kablosuz dikey süpürgelerde büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Bosch'ta toz torbasız süpürge fiyatları ne kadar? Bosch kablosuz dikey süpürge kaç TL?

İndirimli Bosch çamaşır makineleri bu adreste! Bosch çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? 2 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek teknolojisi ile öne çıkan kaliteli beyaz eşyanın önemli adresi Bosch’tan indirim fırsatı! Bosch çamaşır makineleri indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 10 kiloluk Bosch çamaşır makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Bosch buzdolabı modellerinde indirim fırsatı! Bosch buzdolabı fiyatları ne kadar? 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Mutfakların bir numaralı ihtiyacı olan buzdolaplarında indirim fırsatı. Uzun ömürlü ve kaliteli Bosch buzdolapları indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Bosch buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 1 Nisan 2023 fiyat listesi…

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch çamaşır makineleri, yüksek teknolojili sensörlerle donatılmıştır ve bu sayede yıkama programını, yıkamakta olduğunuz çamaşırların türüne, ağırlığına ve kirlilik düzeyine göre otomatik olarak ayarlar. Bosch Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Blender VitaPower Serie en ucuza satılıyor, fiyatları ne kadar? Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Sağlığına önem verenler ve zamanım değerli diyenler sizin için Bosch MMB2111M VitaPower Serie 2 450 W Blender setinin en ucuza satıldığı yeri ve fiyatlarını araştırdık. İşte detaylar..

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Bosch kombi fiyatları Haberi

Bosch kombi fiyatları

Bosch Isı Sistemleri’nin geliştirdiği Condens 2500 W yoğuşmalı kombi,  aile bütçesine katkı sağlarken çevre üzerinde bırakılan etkiyi de en aza indiriyor. Bosch’un ileri teknoloji ürünü yoğuşmalı kombisi çevreye duyarlı özellikleriyle ön plana çıkarken yüksek verimi sayesinde tüketicinin yakıt faturalarını önemli oranda hafifletiyor. 


Klasik ısıtma cihazları yerine yoğuşmalı kombiler ve ısıtma sistemlerinin tercih edilmesiyle iklim, işletme ve bina şartlarına bağlı olarak yüksek oranlarda tasarruf sağlanabiliyor.  


Bosch yoğuşmalı kombi Condens 2500 W, özel tasarımı sayesinde %108’e varan verim değerlerine ulaşarak, yüksek oranda yakıt tasarrufu sunuyor. Condens 2500 W duvar tipi yoğuşmalı kombi kompakt ölçüleri ile hem çok katlı apartman daireleri hem de müstakil evler için kolay montaj ve ideal ısıtma imkanı veriyor.  Dakikada 10 litre sıcak kullanım suyu temin edebiliyor ve 3...