25 / 04 / 2024

Bosch kombi sistemi

Bosch kombi sistemi

Enerji verimliliğine yönelik yatırımlarını sürdürmeye devam eden Bosch Isı Sistemleri’nin, yüksek verimle enerji tasarrufu sağlayan yeni yoğuşmalı kombisi Condens 2500 W kış aylarında tasarruflu ısınma sağlıyor.

Bosch WGA244A0TR Çamaşır Makinesi indirime girdi! Bu fırsat kaçmaz! 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch WGA244A0TR Çamaşır Makinesi, geniş kapasitesi, yüksek sıkma hızı, su ve deterjan miktarını otomatik ayarlayan i-DOS otomatik dozajlama sistemi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch WGA244A0TR Çamaşır Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede? 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Hijyenik ve taze saklama teknolojisi ile yiyecekleri lezzetli ve sağlıklı tutan Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı, fonksiyonel raf sistemi ile mükemmel saklama koşulları sunar. Peki, Bosch KDN55NWF1N No Frost Buzdolabı kaç litre? İşte detaylar...

Bosch WAV28KH0TR B Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi kaç TL! Teknik özellikleri neler?

10 yıl motor garantili Bosch çamaşır makinesi, i-DOS otomatik dozajlama sistemi, 4D Yıkama fonksiyonu ve Home Connect teknolojisi ile çamaşır yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch WAX28E50TR Home Professional Çamaşır Makinesi 10 kg kaç TL, özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi 

Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi, 10 kg yıkama kapasitesi ve akıllı teknolojisi sayesinde temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki Anti Stain Plus Sistemi ne işe yarıyor?

Bosch WAU24T91TR Serie 4 Çamaşır Makinesi en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch WAU24T91TR Serie 4 Çamaşır Makinesi; kırıştırmadan özenli ve etkin yıkama yapar. Hassas sensör sistemi ile en verimli su tüketimini sağlar. Peki, Bosch WAU24T91TR Serie 4 Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, pişirme işlemi bittiğinde verdiği sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu ürün ne kadara satılıyor?

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın,camlı kapak tasarımı,pişirme işlemi bittiğinde sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaklarda yerini alıyor.

Bosch 9 kg 1400 dev Çamaşır Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Çamaşır makinesi 9 kilogramlık kapasitesi ve 1400 devir sıkma özelliği ile karşımıza çıkıyor.Leke çıkarma opsiyonu ve otomatik su tasarım sistemi ile Bosch çamaşır makinesi dikkatleri üzerine çekiyor. 

Bosch KGN86AID1N Kombi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinesi için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım daha hijyenik olsun diyenler için Bosch , Akıllı su yönetim sistemi ,uzaktan takip özelliği ve ekstra hijyen fonksiyonuna sahip teknolojik yenilikleri ile karşımıza çıkıyor. İşte 5 programlı 13 kişilik bulaşık makinesinin özellikleri ve fiyat listesi.

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Bosch kombi sistemi Haberi

Bosch kombi sistemi

Bosch Isı Sistemleri’nin geliştirdiği Condens 2500 W yoğuşmalı kombi,  aile bütçesine katkı sağlarken çevre üzerinde bırakılan etkiyi de en aza indiriyor. Bosch’un ileri teknoloji ürünü yoğuşmalı kombisi çevreye duyarlı özellikleriyle ön plana çıkarken yüksek verimi sayesinde tüketicinin yakıt faturalarını önemli oranda hafifletiyor. 


Klasik ısıtma cihazları yerine yoğuşmalı kombiler ve ısıtma sistemlerinin tercih edilmesiyle iklim, işletme ve bina şartlarına bağlı olarak yüksek oranlarda tasarruf sağlanabiliyor.  


Bosch yoğuşmalı kombi Condens 2500 W, özel tasarımı sayesinde %108’e varan verim değerlerine ulaşarak, yüksek oranda yakıt tasarrufu sunuyor. Condens 2500 W duvar tipi yoğuşmalı kombi kompakt ölçüleri ile hem çok katlı apartman daireleri hem de müstakil evler için kolay montaj ve ideal ısıtma imkanı veriyor.  Dakikada 10 litre sıcak kullanım suyu temin edebiliyor ve 3...