24 / 04 / 2024

bosch Steven Young

bosch Steven Young

Bosch Türkiye, 17 ülkenin bulunduğu Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin merkezi oldu. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanlığına ise, 1 Ocak 2015 itibarıyla Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young getirildi.

Bulaşık Makinesi Arayanlar İçin, Bosch Mart 2022 Fiyat Listesi…

Söz konusu bulaşık olunca ilk akla gelen markalardan biri Bosch, bulaşık makinelerinde sunduğu çeşitlilik ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Her bütçeye uygun Bosch bulaşık makineleri ve fiyatlarını sizler için inceledik…

Bosch Çamaşır Makineleri Mart 2022 Fiyat Listesi…

Beyaz eşya almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri Bosch markasıdır. Kaliteli ve kullanışlı ürünleri ile güvenilir markanın çamaşır makinelerini ve fiyat listesini yazımızın devamında bulabilirsiniz…

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

Steven Mnuchin: Konut satışlarıyla desteklenen bir büyüme göreceğimize inanıyorum!

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ülke ekonomisinin tarihinin en hızlı toparlanmasını kaydettiğine değinerek, "Üçüncü çeyrekte, güçlü perakende satışları, konut satışları, imalat sanayi büyümesi ve artan ticari faaliyetle desteklenen muazzam bir büyüme göreceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Steven Schonfeld Florida'dan 111 milyon dolara yazlık aldı!

2 milyar dolarlık servete sahip olan Steven Schonfeld, Florida'nın Pal Beach bölgesinde La Reverie isimli malikaneyi 111 milyon dolara satın aldı. 111 milyon dolar ödemesine rağmen evin iç dekorasonunu tamamen değiştirecek olan Schonfeld, bu evi sadece yaz aylarında kullanacak...

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

Bosch'un yeni deneyim mağazası Bodrum'da açıldı!

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi 3 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

bosch Steven Young Haberi

bosch Steven Young

Türkiye, 1 Ocak 2015 tarihi itibarıyla Bosch Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin merkezi haline geldi. İstanbul’da bulunan Bosch Türkiye merkez ofisinden yönetilecek olan bölgede, Türkiye’nin yanı sıra, aralarında Birleşik Arap Emirlikleri, Afganistan, Bahreyn, Irak, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Umman, Pakistan, Katar, Suudi Arabistan ve Yemen’in de olduğu 16 ülke bulunuyor. Temmuz 2011’den bu yana Bosch Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürlüğü ve Bosch Türkiye Temsilcisi olarak görev yapan Steven Young ise, aynı tarih itibarıyla Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı olarak atandı.


Bosch Türkiye, Orta Doğu’nun üssü oldu


Türkiye’nin bölge merkezi olmasında, Türkiye’nin bölgedeki öncü rolünün yanı sıra, Bosch Grubu’nun Türkiye’deki 100 yılı aşkın tecrübesi, son yıllarda daha da güçlendirdiği bölgesel yapısı ve yakaladığı başarı etkili oldu.


Konuyla ilgili bilgi veren Steven Young...