26 / 04 / 2024

Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları

Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları

Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları 220 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Boss Point Esenyurt projesinde 24 ay vade farkı olmadan ödeme imkanı sunuluyor...

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk ve Hünkar Perk tarafından kuruldu.

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

Boss Emlak Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Emlak Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Alperen Allı tarafından kuruldu.

Boss Endüstriyel Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Endüstriyel Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeliyle Erkan Coşkun ve Erkan Kul tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bosspoint Esenyurt'ta 24 ay 0 faiz! Taksitli ödeme seçeneğiyle!

2 blok halinde inşa edilen Bosspoint Esenyurt projesinde 425 daire ve 17 dükkan bulunuyor. Boskan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daireler dizayn edildi.

Bosspoint Esenyurt'ta 2+1 daireler 265 bin TL'ye!

Boskan İnşaat tarafından hayata geçirilen Bosspoint Esenyurt'ta daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Projede daireler 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Esenyurt Bosspoint Evleri iletişim!

Toplam 425 daire ve 17 dükkandan oluşan proje Boskan İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Esenyurt Bosspoint Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 999 11 81 olarak belirlendi.

Boskan İnşaat Bosspoint Esenyurt satılık!

Toplam 425 daire ve 17 dükkanın yer aldığı proje toplam 10 bin 729 metrekare alana yayılıyor. Boskan İnşaat Bosspoint Esenyurt satılık daire tipleri 1+1,2+1 olarak tasarlandı.

Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları!

Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları 220 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Boss Point Esenyurt projesinde 24 ay vade farkı olmadan ödeme imkanı sunuluyor...

Bosspoint Esenyurt iletişim!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Boskan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Bosspoint Esenyurt iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 999 11 81 olarak belirlendi.

Esenyurt Bosspoint Evleri fiyatları!

Esenyurt Bosspoint Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Boskan İnşaat imzası taşıyan projede 425 tane daire ve 17 tane dükkan yer alıyor.

Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları Haberi

Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları


Boss Point konut projesi, İstanbul Esenyurt bölgesinde 10 bin 729 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Boss Point Esenyurt projesi 425 daire ve 17 ticari birimden oluşuyor.


2 blok halinde yükselen Boss Point Esenyurt projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Boss Point Esenyurt projesinde yüzde 30 peşinatla, 24 ay vade farksız ödemeler yapılıyor.



Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları!


Boskan İnşaat Boss Point Esenyurt daire fiyatları 1+1'lerde 220 bin liradan başlarken, 2+1'lerde 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Boss Point projesinde daire büyüklükleri 60 ila 149 metrekare arasında değişiyor.


Esenyurt Boss Point Evleri'nde Türk hamamı, fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Telefon: 0212 999 11 81

Web adresi: