25 / 04 / 2024

Bozdağ Gecekondu projesi

Bozdağ Gecekondu projesi

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Antalya Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak!

Antalya Demre Belediyesi tarafından  Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalar sonucunda alanın cazibe merkezi olması planlanıyor. 

Antalya Demre'de tapu sevinci!

Antalya'nın Demre ilçesinde Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde arsa almaya hak kazanan 30 kişiden 19'una tapu tahsis belgeleri teslim edildi. 

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sıfır gecekondu projesinde Türkiye'nin desteğini bekliyoruz! 

Ticaret Bakanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısında konuşan Cibuti Dışişleri Bakanı Mahmud Ali Yusuf, sıfır gecekondu projesi kapsamında Türkiye'nin desteğini beklediklerini vurguladı...

Ankara Hıdırlıktepe'de 200 gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinden biri olan "Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"kapsamında bugün 200 gecekondu yıkıldı. Proje kapsamında 1050 gecekondu daha yıkılacak.

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi’nde ödeme kolaylığı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde; belgesiz gecekondu sahiplerine yapılan kira yardımı ve taşınma masraflarıyla ilgili yeni düzenleme öngören Başkanlık Yazısı da gündeme alındı...

Mamak'ta bin 190 gecekondu yıkıldı!

Mamak Belediyesi, gecekondu sorununu çözüme kavuşturuyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Gülseren Anayurt'ta bin 237 gecekondudan bin 190'ı yıkıldı.

Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm projesi tam gaz!

Mamak’ın gecekondu sorununu adım adım çözüme kavuşturan kentsel dönüşüm projelerinden biri de Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi. 440 bin metre karelik bir alanda uygulanan proje etap etap tamamlanıyor.

2006 yılında TOKİ, Kuştepe'de gecekondu dönüşüm projesi başlatacak!

2006 yılında TOKİ, Şişli Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı protokolle Kuştepe'de gecekondu dönüşüm projesi başlatacakmış. İlk etapta 12 bin metrekare alan üzerinde 228 konut yapılacakmış.

Malatya'da gecekondu yıkımına başlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nn TOKİ işbirliğiyle yürüttüğü "Beydağı Kentsel Yenileme ve Gecekondu Dönüşüm Projesi" kapsamında 2 bin 200 dekarlık alan, gecekondu ve denetimsiz yapılardan temizleniyor.

Malatya Beydağı'nda gecekondu dönüşüm projesi uygulanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ortak yürütülen çalışmalar neticesinde, gecekondu ve çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu Beydağı eteklerinde Kentsel Yenileme projesi uygulanıyor.

Malatya Beydağı'na kentsel yenileme projesi geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ tarafından ortak yürütülen çalışmalar neticesinde, gecekondu ve çarpık yapılaşmanın yoğun olduğu Beydağı eteklerinde Kentsel Yenileme (Gecekondu Dönüşüm) projesi uygulanıyor.

Ağaoğlu My World Europe projesi Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü'nü aldı!

Gecekondu önleme bölgesinde yapılan ve Türkiye’nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden My World Europe projesi Ideal Standard International Holdings tarafından verilen Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü'nü aldı.

Bozdağ Gecekondu projesi Haberi

Bozdağ Gecekondu projesi

Antalya Demre Belediyesi'nin başlattığı çalışmalarla, Karabucak Mahallesi'nde bulunan Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi olacak. Bölgede iş makineleriyle çalışmalara başlandı.

  

Hürriyet'te yer alan habere göre; Demre Belediyesi'nce Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalarda, daha önce tahsis edilen yaklaşık 500 dekar alanda bulunan arsaların yolları açılıyor. Bir yandan da 7 bin 500 metrekarelik alanda park çalışması başlatıldı. Park alanında yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik yeşil alan oluşturulması için çalışmalara başlandı. Park alanı içerisinde bir seyir terası, gençlik merkezi, kafeterya, çocuk oyun grupları, sonsuzluk yürüyüş yolları, piknik alanları, pergola kameriyeler, basketbol ve voleybol sahası, kaykay alanı, süs havuzu, spor aletleri, otopark ve tuvaletler de yer alacak.

  

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'ni bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Öncelikle...