20 / 04 / 2024

Bozdoğan Kemeri ihalesi

Bozdoğan Kemeri ihalesi

Fatih'te yer alan tarihi Bozdoğan Kemeri'nin restorasyon ihalesi bu ay yapılacak

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İndirim geldi... O bölgede yaşayanlar sadece 1 TL'ye ödeyebilecek

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim haberleri de peş peşe geliyor. Mersin’ın Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere de askıda pide uygulamasının devam edeceği ve ücretsiz dağıtılacağını ifade etti. 1 TL'ye de ihtiy

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bozdoğan kuruldu.

Kastamonu'da 1050 konutun ihalesi yapıldı!

2022 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda konuşan  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kastamonu'da afet sonrasında inşa edilen konutların ihalesi hakkında açıklamada bulundu. 

TOKİ Sinop Durağan 177 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop Durağan 177 konut projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Şehir Hastanesi'nin ihalesi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Kanal İstanbul'dan yıllık 8 milyar dolarlık gelir elde edilecek!

Marmara Üni. Öğr. Üyesi Prof. Dr. Recep Bozdoğan, Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı ve önemiyle ilgili konuştu. Bozdoğan, Kanal İstanbul'un bir entegre ekonomik kalkınma projesi olduğuna dikkat çekti.

Bozdoğan Kemeri ihalesi Haberi

Bozdoğan Kemeri ihalesi

Fatih'te yer alan tarihi Bozdoğan Kemeri'nin restorasyon ihalesi bu ay yapılacak. Yıl sonuna kadar sunulan projeler onaylanırsa restorasyon da başlayacak. Onay halinde ayrıca tarihi su kemeri seyir amacıyla hizmet verecek. Kemerin her iki yakasındaki parklardan girişler ve çıkışlar yapılacak. Kemer engelli vatandaşlara da uygun bir şekilde...